محتوای خبری مرکز طبی کودکان

• تاریخ انتشار : 1396/02/09 - 08:33

همایش سالیانه انجمن پزشکان کودکان در مرکز طبی کودکان برگزار شد

در همایش سالیانه انجمن پزشکان کودکان، دکتر سیدعلیرضا مرندی مهمترين چالش‌هاي آموزش پزشكي كشور را بیان کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، همایش سالیانه انجمن پزشکان کودکان ایران و سی و هشتمین بزرگداشت استاد دکتر محمد قریب از ششم اردیبهشت در بیمارستان مرکز طبی کودکان آغاز شده و تا نهم این ماه ادامه دارد.
در این همایش، دکتر سیدعلیرضا مرندی فوق تخصص نوزادان در مورد مهمترين چالش‌هاي آموزش پزشكي كشور سخن گفت.
دکتر مرندی پس از ارائه تاریخچه ای از آموزش پزشکی کشور، با بیان چالش های آموزش پزشکی کشور گفت: تمركز عمده آموزش پزشكي بر درمان بيماري‌هاي جسمي به ویژه از طريق آموزش بر بالين بيماران بستري، بي‌توجهي به آموزش و ارائه مراقبت‌هاي اوليه سلامت، كم توجهي به مراقبت‌هاي سرپائي (حتي در بعد درمان)، غافل بودن از پيشگيري و ارتقاء سلامت، كم توجهي شديد به سلامت روان، بي‌توجهي به بعد سلامت اجتماعي، بي‌توجهي كامل به عدالت در سلامت و عوامل اجتماعي مؤثر بر سلامت، بي‌توجهي كامل به بعد سلامت معنوي و بي‌توجهي كامل به سلامت جامعه از جمله چالش های آموزش پزشکی کشور است.
این فوق تخصص نوزادان به تعریفی از آموزش پزشکی پاسخگو پرداخت و گفت: آموزش پزشکی پاسخگو يعني آموزش، پژوهش و ارائه خدمات پزشكي بايد در خدمت اولويت‌هاي سلامت جامعه و كشور بوده و تعين اولويت‌ها با مشاركت مردم صورت گرفت.

خبر: یوسفی

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان