• تاریخ انتشار : 1398/08/20 - 15:18

برگزاری همایش سالیانه مربیان پرستاری دیالیز سراسر کشور در بیمارستان دکتر شریعتی

اداره امور بیماری خاص وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری معاونت درمان دانشگاه سمینار کشوری مربیان دیالیز را در سالن شهید پیرویان بیمارستان دکتر شریعتی برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، این همایش یک شنبه 19 آبان 98 با همکاری اداره بیماری های خاص وزارت بهداشت و اداره بیماری های خاص معاونت درمان دانشگاه در سالن شهید پیرویان بیمارستان دکتر شریعتی برگزار شد و در آن مربیان پرستاری دیالیز دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور حضور داشتند.
دکتر محمد عقیقی رئیس بیماری های خاص وزارت بهداشت در این همایش گفت: ما تلاش خود را می کنیم که از بحث آموزش برای حفظ کیفیت دیالیزغافل نشویم. طبیعتا ارائه خدمت خوب به بیماران خاص بزرگترین هدف ماست.
دکتر خزائی کارشناس مسئول بیماری های خاص معاونت درمان در خصوص این همایش گفت: در این همایش از موضوعاتی چون دیالیز خوب، اهمیت کفایت دیالیز و الزامات آن، مشکلات قلبی و عروقی در بیماران دیالیزی، مدیریت درد در بیماران با نارسایی کلیه، مدیریت بحران در واحدهای دیالیز توضیحات تخصصی ارائه شد.
خبرنگار و عکاس: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS