برگزاری جلسه هماهنگی پذیرش بیماران خون و آنکولوژی
جلسه هماهنگی پذیرش بیماران خون و آنکولوژی در بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار شد.
برگزاری پنجمین جلسه کمیسیون درمان کمیته انطباق معاونت درمان
پنجمین جلسه کمیسیون درمان کمیته انطباق با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان برگزار شد.
در جلسه کمیته دانشگاهی بررسی علل مرگ مادر باردار برارتباط بیشتر بین گروههای تخصصی تاکید شد
جلسه کمیته دانشگاهی بررسی علل مرگ مادر باردار به همت اداره سلامت مادر، نوزاد و مامایی معاون درمان دانشگاه با بررسی هشت پرونده برگزار شد.
برگزاری نشست بررسی مشکلات و چالشهای ثبت اطلاعات مادران باردار
نشست بررسی مشکلات و چالشهای ثبت اطلاعات مادران باردار با تقدیر از بیمارستان های دارای بیشترین ثبت مادر باردار برگزار شد.
برگزاری وبینار آشنایی با راهنمای استفاده واکسن کرونا به همت معاونت درمان
وبینار آشنایی با راهنمای استفاده واکسن کرونا به همت معاونت درمان برگزار شد.
برگزاری هفتمین جلسه کمیته مرگ کودک یک تا 59 ماهه معاونت درمان
دکتر علی گنجعلی خان مدیر درمان دانشگاه هدف از برگزاری جلسه کمیته مرگ کودک را اصلاح فرآیندها بهمنظور جلوگیری از آسیب و یا مرگ کودک 1 تا 59 ماهه دانست.
برگزاری جلسه آموزشی چارچوب ارزیابی پیشگیری و کنترل عفونت سازمان بهداشت جهانی 2018 در معاونت درمان دانشگاه
کارگاه آموزشی چارچوب ارزیابی پیشگیری و کنترل عفونت سازمان بهداشت جهانی 2018 در معاونت درمان با حضور سوپروایزران کنترل عفونت بیمارستان ها دانشگاه برگزار شد.
برگزاری وبینار آموزشی تغذیه و رژیمدرمانی در بیماران مبتلابه سرطان در معاونت درمان دانشگاه
واحد تغذیه بالینی معاونت درمان وبینار آموزشی تغذیه و رژیمدرمانی در بیماران مبتلابه سرطان را بهمنظور بروز رسان دانش مشاوران تغذیه برگزار کرد.
گفتوگو با مسئول تغذیه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در آستانه روز رژیم درمانگر
هایده جعفری میناب مسئول تغذیه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گفت: با توجه به جدید بودن کرونا ویروس و کمبود اطلاعات درزمینه این بیماری مجبور به جمعآوری اطلاعات موجود تغذیهای با تشریکمساعی و استفاده از نظرات و تجربیات سایر همکاران غذا و میان وعدههای مناسب برای بیماران و کارکنان را فراهم کردیم.
گفتوگو با مسئول تغذیه بالینی بیمارستان ضیائیان در آستانه روز رژیم درمانگر
دکتر رضوان هاشمی مسئول تغذیه بالینی بیمارستان ضیائیان گفت: در پاندمی کرونا ضرورت توجه به نقش تغذیه بیماران در شرایط حاد بیشازپیش مشخص شد.