لیست اخبار صفحه :29
دیابت و ورزش

دیابت و ورزش

تغيير سبك زندگي شامل رعايت برنامه غذايي و انجام فعاليت‌هاي بدني منظم و مستمر از بروز ديابت در افراد جلوگيري كرده و يا حداقل آن را به تأخير مي‌اندازد

درگیری کلیه ها در دیابت

درگیری کلیه ها در دیابت

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: در داخل كليه‌ها رگ هاي خوني كوچكي وجود دارند كه حاوي سوراخ هاي ريزی هستند. هنگام عبور خون از داخل اين رگ ها مواد زائد خون از طريق سوراخ هاي موجود در ديواره رگ وارد لوله‌هاي كليوي مي‌شوند و پس از طي مراحلي, ادرار را تشكيل مي‌دهند و از طريق مثانه از بدن دفع می شوند.

فتق شکمی
ندای تندرستی

فتق شکمی

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: فتق به بیرون زدگی یک عضو (مانند روده) از قسمتی از جدارشکم که ضعیف است گفته می شود. فتق زمانی اتفاق می افتد که لایه های درونی عضله شکمی ضعیف شده منجر به تورم یا پارگی شود.

دریافت حقایق برای احساس و نگاه بهتر

دریافت حقایق برای احساس و نگاه بهتر

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: با انتخاب انواع و مقدار غذاهایی که نیاز دارید، مسئولیت عادات غذایی‌تان را بپذیرید. انتخاب‌های غذایی‌تان را در اولویت قرار دهید و از نظر فیزیکی فعال باشید به‌طوری که بتوانید یک مرد سالم که می‌خواهید باشید.

سرطان سلول‌های پایه‌ای
ندای تندرستی

سرطان سلول‌های پایه‌ای

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: در بیماری سرطان سلول پایه‌ای پوست، سلول‌های پایه‌ای پوست بدخیم می‌شوند. این نوع بدخیمی پوست، شایع‌ترین و قابل درمان ترین نوع سرطان پوست است زیرا به‌کندی پیشرفت می‌کند.

علائم هشداردهنده سرطان پوست
ندای تندرستی

علائم هشداردهنده سرطان پوست

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: سرطان پوست شایع‌ترین سرطان بدخیم بدن است. علت اصلی سرطان های پوست تماس طولانی با نور خورشید بخصوص اگر باعث آفتاب‌سوختگی و تاول شود.

بازگو کردن خطای پزشکی برای بیمار
ندای تندرستی

بازگو کردن خطای پزشکی برای بیمار

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: خبر بد و خطاي پزشكي را نبايد به‌طور ناگهاني براي بيمار بازگو كرد، پزشك بهتر است بعد از آگاه كردن بيمار از تشخيص يا مشكل وي، مدتي در كنار او بماند چون بسياري از بيماران بعد از شنيدن خبر ناخوشانيد دچار شوك مي‌شوند.

محیط‌ زیست و سرطان

محیط‌ زیست و سرطان

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: درصورتيكه يك سلول طبيعي در اثر عوامل مختلف ژنتيكي يا زيست‌محيطي دچار جهش و يا تغيير شود، به سلول سرطاني تبديل مي‌شود. تحقيقات نشان مي‌دهد كه 85 درصد علل سرطان مربوط به عوامل محيطي و 15 درصد با عوامل ژنتيكي در ارتباط است.