• تاریخ انتشار : 1399/01/25 - 15:11
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ابقای دکتر مصطفی امینی به عنوان مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ها و سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی بیمارستان‌ها

دکتر سید فرشاد علامه، معاون درمان دانشگاه در حکمی دکتر مصطفی امینی را در پست های مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ها و سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی بیمارستان‌ها ابقا کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، دکتر سید فرشادعلامه، معاون درمان دانشگاه یک شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ در حکمی دکتر مصطفی امینی را در پست های مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ها و سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی بیمارستان‌ها ابقاء کرد.

جناب آقای دکتر مصطفی امینی
مدیر محترم تعالی بالینی و امور بیمارستان
با سلام و احترام
       نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی به موجب این ابلاغ در پست «مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ها و همچنین با حفظ سمت به عنوان سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی بیمارستان ها» ابقاء می‌گردید. انتظار می‌رود با جلب همکاری روسای محترم بیمارستان‌ها و مدیران ستادی در انجام وظایف محوله موفق باشید.
توفیق روزافزون شما را از خداوند متعال خواهانم.

دکتر سید فرشاد علامه
معاون درمان دانشگاه