اعلام برنامه زمان بندی مجموعه استخر و سونای شهید توکلی دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمستان 1401

مدیریت تربیت‌بدنی برنامه زمان‌بندی مجموعه استخر و سونای شهید توکلی دانشگاه علوم پزشکی تهران را در زمستان 1401 اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در این برنامه زمان ‌بندی ساعت آغاز به کار مجموعه از 6:00 صبح تعیین شده است.
سانس های متعدد تفریحی در طول ایام هفته برای دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه در هر دو بخش بانوان و آقایان در نظر گرفته ‌شده است.
علاقمندان می‌توانند برای استفاده از این امکانات ورزشی به آدرس خیابان نصرت شرقی ـ نرسیده به میدان توحید ـ دانشکده پرستاری و مامایی ـ مجموعه استخر و سونای دانشگاه علوم پزشکی تهران مراجعه و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌ تلفن 66420738 تماس برقرار کنند.
برای دریافت برنامه زمان ‌بندی مجموعه استخر و سونای شهید توکلی در زمستان 1401، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان