• تاریخ انتشار : 1401/05/03 - 10:08
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 286
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

افزایش ایستگاه های پایگاه واکسیناسیون کووید 19 دانشکده پیراپزشکی همزمان با تزریق دوز چهارم واکسن کرونا

دکتر شمسی مسئول پایگاه واکسیناسیون دانشکده پیراپزشکی در گفتگویی از افزایش ایستگاه های این پایگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، دکتر افضل شمسی معاون اداری مالی این دانشکده و مسئول پایگاه تجمیعی واکسیناسیون کووید 19 دانشکده پیراپزشکی، شنبه 1 مرداد 1401، ضمن بازدید از پایگاه واکسیناسیون در گفتگویی با واحد روابط عمومی درباره روند ارائه خدمات در این پایگاه مطالبی مطرح کرد.

دکتر شمسی گفت: پس از دوز سوم که تعداد ایستگاه های فعال بیشتری داشتیم و در پی کاهش متقاضیان، متناسب با تعداد مراجعات، روزانه با یک شیفت کاری و با یک ایستگاه، فعالیت خود را ادامه دادیم. زمانی که مجوز تزریق دوز چهارم داده شد با توجه به مراجعات عموم شهروندان به پایگاه واکسیناسیون دانشکده پیراپزشکی، تعداد ایستگاه های این مرکز ابتدا به 5 و سپس به 6 ایستگاه در دو شیفت کاری صبح و عصر افزایش یافت. در این مدت به طور میانگین 700 تزریق در روز انجام می شد که متقاضیان واکسن آسترازنکا بیشتر بودند.

دکتر شمسی در پاسخ به این سوال که استقبال عموم افراد جامعه از تزریق دوز چهارم واکسن کرونا چگونه بوده است افزود: استقبال مردم از دوز چهارم بسیار خوب بود، با توجه به اینکه پایگاه واکسیناسیون پیراپزشکی، تنها پایگاه فعال در سطح منطقه محسوب می شود، خدمات خوبی را به ساکنین این منطقه در مدت زمان مشخص ارائه داد.

وی افزود: متاسفانه شاهد شیوع پیک جدید کرونا در سطح کشور هستیم که متقابلا تزریق دوز چهارم نیز افزایش یافت، ما اثر این تزریق را در روزهای آتی می توانیم ارزیابی کنیم که چه مقدار بر این پیک جدید موثر بوده؟ که به طور قطع و یقین در کاهش ابتلا و یا حداقل مرگ و میر، موثر خواهد بود. به شخصه معتقدم، شهروندان گرامی باید یک برنامه ریزی مشخصی داشته باشند و حتما دوز چهارم واکسن را تزریق کنند تا برای فصل پاییز و مقابله با ویروس های فصلی ایمنی خوبی در سطح جامعه به وجود بیاید.

دکتر شمسی ادامه داد: با توجه به اینکه امیکرون جهش های مختلفی دارد و سویه های جدیدی را تشکیل می دهد، فعلا بهترین راه مقابله با آن، واکسیناسیون است به خصوص اینکه ما بازگشت حجاج از عربستان و مراسمات مذهبی ایام محرم را پیش رو داریم و به تبع آن تجمعات بیشتر خواهد شد. افراد باید آن نکاتی مراقبتی که وزارت بهدات بر آنها تاکید دارد را رعایت کنند، خصوصا استفاده از ماسک در فضاهای سرپوشیده و با توجه به شیوع پیک جدید باید در فضای باز نیز با احتیاط بیشتری عمل کنیم و شیوه نامه های بهداشتی را رعایت کنیم. ان شاءلله پس از پایان این پیک جدید، محدودیت ها در فضای باز کاهش می‌باید که وزارت متبوع قطعا اطلاع خواهد داد. از عموم افراد تقاضا می کنم تا به صورت تدریجی به پایگاه واسیناسیون مراجعه کنند تا از ازدحام جلوگیری شود و در روند خدمات رسانی اخلالی ایجاد نشود. بهترین زمان مراجعه ساعات ابتدایی روز است که گرما کمتر است. به زمان کاری پایگاه حتما دقت شود تا با توجه به تعداد ویال های واکسن هایی که در روز مصرف می شود، قادر به ارائه خدمت به همه افراد باشیم.

معاون اداری مالی دانشکده پیراپزشکی همچنین گفت: خط تلفنی اختصاصی پایگاه واکسیناسیون به شماره 83384204-021 راه اندازی شده. شهروندان محترم می توانند هرگونه سوال در مورد واکسن های موجود، دوز تزریقی و سایر اطلاعات مورد نیاز خود را از طریق این شماره مطرح کنند. در حال حاضر تمام واکسن های موجود در کشور به غیر از واکسن آسترازنکا در پایگاه تجمیعی واکسیناسیون کووید 19 دانشکده پیراپزشکی تزریق می شود.

  • گروه خبری : دانشکده علوم پیراپزشکی
  • کد خبر : 215711
محمد معین افشاری
تهیه کننده:

محمد معین افشاری

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *