اولین جشنواره دانشگاهی فانوس تامز در بهمن ماه امسال برگزار می شود

دانشکده بهداشت با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران جشنواره فانوس تامز را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، جشنواره دانشجویی و کارمندی فانوس تامز که مخفف فناوری، ایده‌های نوین و سرگرمی است با هدف شناسایی و فراهم کردن بستر رشد و هدایت استعدادها، خلاقیت‌ها و توانمندی‌های فردی و گروهی دانشجویان و کارمندان به عنوان ارکان ارزشمند دانشگاه، 30 بهمن ماه 1402 برگزار می‌شود.
مفاهیم اصلی این جشنواره؛ خلاقیت و نوآوری است که نقش بسیار مهمی در سوق دادن دانشجویان و کارمندان به سوی جامعه و نیازهای آن و به کارگیری خلاقیت‌ها و نوآوری خواهد داشت.
ایده برگزاری این جشنواره توسط دانشجویان دانشکده بهداشت مطرح شد که برگرفته از مجموعه ارزشمند TED در سطح بین المللی است.
این جشنواره با محوریت چالش‌های بهداشتی و سلامت جامعه توسط دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری و حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در بهمن ماه ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.
دانشجویان و کارمندان دانشگاه می‌ توانند برای شرکت در جشنواره و کسب اطلاعات بیشتر به آدرس، اینجا مراجعه کنند و آخرین مهلت شرکت در جشنواره 30 آذرماه است.

آدرس و تلفن دبیرخانه دائمی جشنواره:
دفتر توسعه آموزش دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران
تلفن تماس: 02142933268