اولین کارگاه آموزشی صیانت از حقوق شهروندی در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

کمیته صیانت از حقوق شهروندی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین کارگاه آموزشی ویژه رابطان مدیریت ها را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این کارگاه آموزشی با تدریس دکتر نیره السادات روح اللهی مدیر سراهای دانشجویی و در حضور رابطان مدیریت ها، شنبه 16 دی از ساعت 10 تا 12 با هدف آموزش، طرح پیشنهادات و اولویت بندی موارد پیگیری براساس شاخص ها و چک لیست های بازرسی و صیانت از حقوق شهروندی در نظام اداری در سالن شورا برگزار شد.
نصب منشور حقوق ارباب رجوع، شرح وظایف پرسنل، استقرار محل فیزیکی مناسب و در دسترس میزخدمت، تهیه دفتر رسیدگی به شکایات برای هر مدیریت، رعایت پوشش حرفه ای، تهیه و نصب تابلوهای راهنما، بروز رسانی سایت معاونت، تهیه فرم نظرسنجی برای هر مدیریت تدریس شد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی