• تاریخ انتشار : 1399/01/26 - 18:26
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 5056
  • زمان مطالعه : 9 دقیقه

بازدید دکتر کریمی از بیمارستان‌های امیراعلم و مرکز طبی کودکان

دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه، با حضور در بیمارستان‌های امیراعلم و مرکز طبی کودکان از تلاش‌های همکاران این دو مجموعه در مقابله با بحران کرونا قدردانی و بر بازگشت بیمارستان‌ها به مأموریت‌های اصلی خود تأکید کرد.

گالری عکس بازدید از بیمارستان امیراعلم

گالری عکس بازدید از بیمارستان امیراعلم( بخش دوم)

گاری عکس بازدید از مرکز طبی کودکان بخش اول

گالری عکس بازدید از مرکز طبی کودکان بخش دوم

رئیس دانشگاه روز سه‌شنبه 26 فرودین 99 ابتدا به بیمارستان امیراعلم رفت و در گفتگو با رئیس بیمارستان، اساتید و همکاران این مرکز، بابیان اینکه امروز آمده‌ام به همکاران خسته نباشید بگویم افزود: بیمارستان امیراعلم در روزهای اول بنا نبود وارد بحران کرونا شود. اما خودتان برای پذیرش بیماران داوطلب شدید و در کنار سایر بیمارستان‌های دانشگاه خوش درخشید.
دریافت فیلم بازدید از بیمارستان امیراعلم

دریافت فیلم بازدید از مرکز طبی کودکان

درخشش بیمارستان امیراعلم در بحران کرونا

وی افزود: بیمارستان امیراعلم فضای محدودی دارد و شهرتش به گوش و حلق بینی است و کمتر به‌عنوان بیمارستان جنرال شناخته می‌شود. اما افرادی مانند من که در اینجا دوره جراحی را گذرانده‌اند می‌دانند که در آن زمان این بیمارستان بخش جراحی و داخلی خون قوی داشت. وقتی  پیشنهاد دادید بیماران مبتلابه کرونا را پذیرش کنید؛ بسیار خوشحال شدم و می‌دانستم که نیت شما خیرخواهانه است.
دکتر کریمی بابیان اینکه روحیه شما احساس همدلی و همراهی دوران دفاع مقدس را تداعی می‌کند افزود: همکاری دکتر توکلی، دکتر خرسندی و دکتر رضایی و اساتید دیگر، همچنین مترون و پرستاران خوب بیمارستان، نشان‌دهنده همان روحیه و احساس دوران جبهه و جنگ است. دکتر جعفریه در راه‌اندازی و تعطیلی بخش کرونای بیمارستان یاس نیز کمک بسیاری کردند. از شما و همکارانتان در این بیمارستان بسیار تشکر می‌کنم.
رئیس دانشگاه تأکید کرد: کار تیمی، قدمت و ریشه داشتن یعنی همین و این ویژگی بیمارستان‌های دانشگاه است. بیمارستان امام خمینی با ستون‌های قدیمی و ریشه‌دار، بیمارستان سینا با 150 سال قدمت و بیمارستان امیراعلم نیز با پیشینه خوش‌نام خود نقش بزرگی در این بحران داشتند.

اساتید خوش‌نام بیمارستان امیراعلم، پشتوانه ورود داوطلبانه این مرکز در بحران کرونا

دکتر کریمی اساتید بیمارستان امیراعلم را جز اساتید خوش‌نام دانشگاه دانست و گفت: انسان‌های بزرگی در رشته‌های مختلف جراحی، گوش و حلق و بینی و داخلی و... در این بیمارستان فعالیت داشتند. دکتر کیهانی، دکتر شفاهی، دکتر دواچی، دکتر حصوری، دکتر اکرامی، مرحوم دکتر وارطانی، دکتر خالصی و... جز بهترین‌های رشته‌های خود بودند. از بیمارستانی با این پیشینه انتظار است که در این بحران، داوطلب شود. ستاد دانشگاه هم تلاش می‌کند که در کنار حمایت از بیمارستان‌ها، در کارشان مزاحمت ایجاد نکند.
رئیس دانشگاه با اشاره به درس‌هایی که از این بحران می‌توان گرفت گفت: این بحران در کنار آسیب‌هایش، حسن بسیاری داشت. در کشورمان سالانه 20 تا 30هزار نفر در اثر حوادث جاده‌ای جان خود را از دست می‌دهند ولی تلفات آن مانند حوادث کرونا به چشم نمی‌آید. این بحران به دلیل سرعت شیوع و همه‌گیری که در دنیا داشته بیشتر موردتوجه قرارگرفته و باعث شده که کشورها ازجمله کشورمان نقاط ضعف و قوت خود را بشناسند.

روحیه خوب کارکنان، داشته اصلی نظام سلامت

وی روحیه خوب پرسنل را جز داشته‌های اصلی نظام سلامت دانست و افزود: باوجوداینکه در رسانه‌های بیگانه لحظه‌به‌لحظه وضعیت منفی نظام سلامت کشورمان گزارش می‌شد؛ اما این بحران، توانایی‌های کشورمان را به‌نمایش گذاشت و نظام بهداشت و درمان باتجربه‌ای که در طول این سال‌ها و دوران جنگ کسب کرده بودند توانستند در این بحران نیز خوش بدرخشند و آقایان مردانه و بانوان شجاعانه ایستادگی کردند. البته نقاط ضعفی هم داریم مانند کمبود ICU که مطرح کردیم تا در حوادث بعدی برطرف شود. اما پرسنل و کادر پزشکی و پرستاری انصافاً خوش درخشیدند.

تصمیم‌گیری اجتماعی نظام، مؤثر در تغییر رفتار مردم

دکتر کریمی تصمیم‌گیری اجتماعی نظام را در تغییر رفتار مردم و کنترل این بحران مؤثر دانست و گفت: مردم وقتی تصمیم نظام در بسته شدن حرم امام رضا و حضرت معصومه و... را دیدند بحران را جدی گرفتند. درمجموع شرایطمان بد نیست و امیدوارم موج بعدی دیگری بوجود نیاید. اگر هم دوباره شدت گرفت، بیمارستان‌ها آمادگی مواجهه با آن را دارند.

حضور اساتید در بحران، عامل آرامش بیمارستان
دکتر کریمی حضور مسئولان بیمارستان و اساتید بخش‌ها را در همراهی  و آرامش مجموعه بیمارستان در این بحران مؤثر دانست و آن را یادآور یکی از خاطرات خود، از دوران دفاع مقدس خواند و گفت: همراهی اساتید این مرکز در بحران کرونا، من را به یاد خاطرات دوران جبهه و جنگ می‌اندازد البته امیدوارم از شنیدن این خاطرات برداشت دیگری نکنید. قرار بود در عملیات خیبر  25 اسفند سال 62 شرکت کنیم و باید از پل معروف 13 کیلومتری شناور روی آب عبور می‌کردیم و به جزیره مجنون می‌رفتیم. من آن موقع رزیدنت سال سه جراحی، بیمارستان سینا بودم. سوار ماشین تویوتا شدیم و باید عقب می‌نشستیم. من از زیبایی این پل و مناظر آن لذت می‌بردم و همراهانم که دو انترن از دانشگاه دیگری بودند و  برای طرح یک‌ماهه خود آمده بودند به‌شدت وحشت داشتند. آن‌ها  آرامش من را که دیدند پرسیدند که  چه‌کاره هستم و وقتی فهمیدند  رزیدنت سال سه جراحی هستم خیالشان راحت شد و آن‌ها نیز تا انتهای مسیر کف ماشین نشستند. در این بحران نیز وقتی دکتر خرسندی، دکتر توکلی، دکتر جعفریه و اساتید دیگر بیمارستان در بخش‌ها حضور  داشتند باعث شد سایرین با آرامش به کار خود ادامه دهند.

به مأموریت‌های اصلی خود بازگردید

رئیس دانشگاه در پایان سخنان خود تأکید کرد بیمارستان امیراعلم را هرچه زودتر به مأموریت‌های اصلی خود بازگردانید و گفت: بخش‌های خود را آماده کنید تا مردم بتوانند برای کارهای درمانی خود به بیمارستان مراجعه کنند. بیماران سرطانی و افرادی که نیاز به عمل‌های جراحی دارند از ترس کرونا درمان خود را به عقب انداخته‌اند. شما باید به گونه برنامه‌ریزی کنید که ترس مردم از بین برود و به بیمارستان مراجعه کنند. هر بیمارستانی در کنار رسیدگی به بیماران کرونا، باید به بیماران رشته‌ها تخصصی خود نیز خدمت ارائه دهد.

درمانگاه‌های امیراعلم از شنبه آماده پذیرش بیماران هستند

در ادامه دکتر آرش جعفریه از حمایت‌های دکتر کریمی و ستاد دانشگاه قدردانی کرد و گفت: در حال تدوین دستورالعمل‌های بازگشت بیمارستان به شرایط عادی هستیم و درمانگاه‌ها از شنبه فعالیت خود را از سر می‌گیرند.
وی فعالیت بیمارستان را حاصل تلاش تیمی مجموعه اساتید و کارکنان دانست و گفت: این بحران تجربه موفقی از یک کار تیمی بود.
دکتر توکلی و دکتر عاشق نیز از تجربیات موفق بیمارستان در این بحران گفتند.
توضیح اینکه در پایان این نشست رئیس بیمارستان در حضور دکتر کریمی از همکارانی که در بحران کرونا فعالیت داشتند قدردانی کرد و فرصتی پیش آمد که پرستاران این بیمارستان نیز از حمایت‌های رئیس دانشگاه قدردانی کنند و نگرش دکتر کریمی به نیروی انسانی را مهم‌ترین عامل تقویت روحیه خود در این بحران بدانند.
یکی از پرستاران نیز سروده خود در وصف شرایط کشور در بحران کرونا را خواند که موردتوجه رئیس دانشگاه قرار گرفت.

بازدید از مرکز طبی کودکان

سپس رئیس دانشگاه به مرکز طبی کودکان رفت و با مسئولان و اساتید این بیمارستان دیدار و گفتگو کرد.
دکتر کریمی  از مجموعه اساتید و تیم پرستاری و همه کارکنان مرکز طبی تشکر کرد و گفت: منظورم از همه کارکنان، شامل همکار حراستی که جلوی در ایستاده تا آقایان و خانم‌هایی می‌شود که در گوشه و کنار بیمارستان کار می‌کنند و دیده نمی‌شود.

اساتید مرکز طبی پشتوانه ارزشمند آن

رئیس دانشگاه بابیان اینکه مرکز طبی در این مدت درخشان عمل کرده است افزود: در بازدید از هر بیمارستانی که پشتوانه تاریخی دارد؛ این جمله را تکرار می‌کنم که این‌ها بیمارستان‌های دیروز و امروز، فردا نیستند و ریشه تاریخی دارند. پشتوانه مرکز طبی کودکان نیز اساتید بزرگی  هستند که سینه‌به‌سینه این تجربه، ارزش و اهمیت را به نسل‌های بعدی منتقل کردند و امروز شما وارث آن‌ها هستید.
دکتر کریمی خطاب به رئیس مرکز طبی کودکان گفت: وقتی بدانید  جای چه کسانی نشسته‌اید سنگینی مسئولیتتان نیز بیشتر می‌شود. البته در این مدت هم خوب عمل کرده‌اید و به شما تبریک می‌گویم.

درخشش مرکز طبی در مقابله با کرونا
وی بابیان اینکه مرکز طبی در همه ابعاد بخصوص در بحث کرونا خوش درخشیده است افزود: طبیعی است که کودکان نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. به‌هرحال این بیماری با کودکان و بزرگ‌سالان همراه است و باید تمهیداتی در نظر بگیرید که علاوه بر پاسخگویی به بیماران مبتلابه کرونا به سایر بیماران نیز ارائه خدمت دهید.
رئیس دانشگاه بر بازگشت مرکز طبی کودکان به شرایط عادی تأکید کرد و گفت: بیمارستان باید به روال آموزشی، پژوهشی و درمانی پیش از کرونا بازگردد. ما هم در ستاد دانشگاه هرکاری در توانمان باشد در حمایت از بیمارستان‌ها انجام می‌دهیم. البته بزرگ‌ترین کاری که می‌توانیم بکنیم اینکه برایتان مزاحمتی ایجاد نکنیم تا بتوانید برنامه‌های خود را اجرا کنید.
وی افزود: همان‌گونه که به‌سرعت آماده سرویس‌دهی به بیماران کرونا شده‌اید؛ به همان سرعت هم تلاش کنید سرجای خود بازگردید. این نکته‌ای است که من  حدود 10 روز به آن تأکیددارم. البته قطعاً شما  هم به فکر آن هستید؛ من هم ‌نظر دانشگاه را منتقل می‌کنم؛ تا با اطمینان خاطر بیشتر به فعالیت خود ادامه دهید.

درمانگاه‌های مرکز طبی آماده پذیرش بیماران

سپس دکتر شروین بدو رئیس مرکز طبی کودکان از آمادگی مرکز طبی در بازگشت به شرایط عادی خبر داد و گفت: همزمان با درمان بیماران مبتلابه کرونا، درمانگاه‌ها را فعال کرده‌ایم. البته عمل‌های اورژانس، از قبل هم انجام می‌شد برای عمل‌های الکتیو هم به‌تدریج آمادگی پیدا می‌کنیم.
وی افزود: در این چند روز مراجعه اورژانس بیشتر از قبل شده، که نشان می‌دهد فعالیت‌های جاری بیمارستان درحال انجام است. اما همچنان یک بخش عفونی و یک بخش  ICUبه کرونا اختصاص داده‌ایم و سعی کردیم این دو بخش را از هم جدا کنیم.

حمایت رئیس دانشگاه از راه‌اندازی آزمایشگاه کرونا مرکز طبی

در ادامه اساتید مرکز طبی کودکان دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود در چگونگی بازگشت بیمارستان به مأموریت‌های اصلی را بیان کردند. همچنین از رئیس دانشگاه خواستند در راه‌اندازی آزمایشگاه کرونا و تهیه تجهیزات موردنیاز این آزمایشگاه حمایت کند و دکتر کریمی نیز دستور داد این امر پیگیری شود.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,اخبار ,بازدیدها
  • کد خبر : 153405
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *