اقدامات معاونت درمان دانشگاه در مقابله با کرونا

بازدید مدیریتی نمایندگان معاونت درمان دانشگاه از بیمارستان‌ امیراعلم

مدیر هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد دانشگاه به همراه پزشک مقیم ستاد هدایت در راستای بررسی سیر خدمت دهی به بیماران کرونا از بیمارستان امیر اعلم بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، دکتر جلال سعیدپور مدیر هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد دانشگاه، دوشنبه شب ۱۹ اسفند ۹۸ به همراه دکتر مجتبی نیازی رئیس اداره اورژانس‌ ها و پزشک مقیم ستاد هدایت، دکتر آرش جعفریه رییس و مهرداد ماهوش مدیر ابیمارستان امیراعلم از بخش تریاژ، اورژانس، بستری و ICU  این مرکز بازدید کردند.
دکتر سعیدپور هدف از این بازدید را قدردانی از زحمات متعهدانه مسئولان و کارکنان بیمارستان امیراعلم در خدمت رسانی به بیماران مبتلا به کرونا و بررسی سیر خدمت دهی کرونا در مراکز تابعه خواند و گفت: خوشبختانه در بیمارستان امیراعلم تجهیزات حفاظتی تیم درمانی به شکل مناسب توزیع و خدمات مورد نیاز به بیماران ارائه می‌ شود. قرار است هماهنگی‌ هاییبرای تسریع در ترخیص بیمارانی که بهبودی نسبی حاصل کرده‌ اندصورت گیرد تا گردش تخت افزایش یابد.

نجمه باهو

نجمه باهو