بازدید مدیر پرستاری دانشگاه و تیم نظارت معاونت درمان از بیمارستان شریعتی

سیمین رنجبران مدیر پرستاری دانشگاه در بازدید از بیمارستان شریعتی بر رضایتمندی بالای بیماران از کادر درمان و پشتیبانی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، با توجه به موج چهارم پاندمی کرونا سیمین رنجبران مدیر پرستاری دانشگاه، مرجانه تقوی رئیس اداره نظارت بستری و تیم همراه با همراهی دکتر کریمی سوپروایزر آموزشی از بخش‌های ارتوپدی ( کووید19) ، اورژانس و ICU اورژانس بیمارستان شریعتی دوشنبه 30 فروردین 1400 بازدید کردند.

رنجبران در این بازدید ضمن تأکید بر رضایتمندی بالای بیماران از کادر درمان و پشتیبانی گفت: از دیگر نقاط قوت بیمارستان در این بازدید می‌توان به   پوشش مناسب و رعایت کامل دستورالعمل‌های حفاظت فردی کارکنان و همراهان، رعایت محدودیت ملاقات در بخش ارتوپدی، ثبت منظم میزان اشباع اکسیژن خون بیماران در چارت علائم حیاتی، ویزیت روزانه بیماران مبتلابه کووید توسط متخصص و در مورد بیماران بدحال ویزیت صبح و عصر و چک روزانه آمبولانس‌ها توسط پرستار اورژانس و تکمیل چک‌لیست اشاره کرد.

رنجبران در این بازدید با دکتر سعید مهرپور رئیس بیمارستان و دکتر محمدرضا جعفری معاون درمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس