بازدید معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه از پروژه های در حال انجام مجتمع کوی علوم پزشکی تهران

دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه به همراه هیئت همراه از پیشرفت پروژه های عمرانی مجتمع خوابگاهی کوی علوم پزشکی تهران بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، در این برنامه که روز یکشنبه ۲۹ تیر ۹۹، از ساعت ۱۱:۳۰ تا 13 انجام شد، دکتر احمدرضا صادقی و دکتر سیدرضا حسینی مشاوران معاونت و مدیر و کارشناسان امورخوابگاه ها دکتر پورغریب را همراهی کردند و از پروژه های بازسازی آشپزخانه کوی، سالن مطالعه دختران و خوابگاه در دست احداث گلستان ۲ دختران، با هدف بررسی آخرین وضعیت پیشرفت پروژه ها و پیگیری لازم به منظور تسریع در روند تکمیل پروژهای عمرانی بازدید به عمل آمد.
در پایان دکتر پورغریب بر تسریع در پیشرفت عمرانی پروژه ها و تجهیز سالن مطالعه تاکید کرد.
همچنین پس از بازدید از کوی دانشگاه، دکتر پورغریب به همراه مشاوران معاونت از انبار مرکزی بازدید کرد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان