بازدید معاون دبیر ستاد ملی جوانی جمعیت نهاد ریاست جمهوری در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت از مرکز خدمات جامع سلامت چهاردانگه شهرستان اسلامشهر

معاون دبیر ستاد ملی جوانی جمعیت نهاد ریاست جمهوری به همراه کارشناس جوانی جمعیت وزارت بهداشت و درمان در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت از مرکز خدمات جامع سلامت چهاردانگه شهرستان اسلامشهر بازدید کردند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، مریم دریایی پور، کارشناس جوانی جمعیت شبکه در خصوص این خبر گفت: سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 دکتر انسیه کتابچی معاون دبیر ستاد ملی جوانی جمعیت ریاست جمهوری به همراه دکتر نامجو کارشناس جوانی جمعیت وزارت بهداشت و درمان و کارشناسان واحد سلامت خانواده شبکه از مرکز چهاردانگه بازدیدکردند. کتابچی با اشاره به جامعیت قانون جوانی جمعیت، خاطرنشان کرد: اجرای ناقص این قانون می تواند پیامدهای منفی و جبران ناپذیری داشته باشد، به عنوان مثال اگر فقط بر مشوق های اقتصادی تاکید شود ولی نسبت به موضوع فرهنگ بی تفاوت باشیم، خانواده ها در موضوع سبک زندگی دچار اشتباه می شوند. وی با بیان اینکه خانواده اصلی‌ترین بنیاد جامعه و تأثیرگذارترین نهاد در فرزندآوری و جوانی جمعیت است افزود: جمعیت جوان به ‌عنوان یکی از عوامل مهم اقتدار کشورها به شمار می‌رود و خوشبختانه امید به زندگی زنان و مردان در کشور ما در طول ۴۵ سال گذشته افزایش چشمگیری داشته و در حال حاضر امید به زندگی به بیش از ۷۵ سال رسیده است. کشور ما سال‌ها از جمعیت جوان برخوردار بوده و همچنان لازم است این ثروت حیاتی حفظ و تقویت شود. به همین منظور قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از سوی رئیس‌ جمهور ابلاغ شد. این قانون مواردی را در راستای حمایت از مادران، کودکان و خانواده‌ها به تصویب رسانده است.

محسن عصمتی

محسن عصمتی