برنامه زمانبندی مسابقات والیبال جام رمضان یادواره زنده یاد حبیب شیبک اعلام شد

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، مراسم قرعه ‌کشی مسابقات والیبال جام رمضان «یادواره زنده یاد حبیب شیبک» ویژه کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، اداره مسابقات و تیم های ورزشی مدیریت تربیت‌بدنی مراسم قرعه‌کشی مسابقات والیبال جام رمضان ویژه کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با عنوان «یادواره زنده یاد حبیب شیبک» را با حضور عباس شکری مسئول اداره مسابقات، کارشناسان تربیت بدنی و 8 تن از نمایندگان تیم های شرکت کننده، روز یکشنبه 21 فروردین 1401 در سالن شورای مدیریت تربیت بدنی دانشگاه (ساختمان شفا) برگزار کرد.
در این دوره از مسابقات، 8 تیم والیبال شامل: دانشکده پزشکی، معاونت فرهنگی و دانشجویی، مدیریت حراست، مرکز قلب، دانشکده مجازی، مرکز طبی کودکان، بیمارستان امام خمینی (ره) و بیمارستان سینا حضور خواهند داشت.
این مسابقات به صورت دوره ایی در سالن چندمنظوره مجموعه ورزشی شهید فتحی از تاریخ 22 فروردین 1401 از ساعت 20 تا 24 (روزهای زوج) برگزار خواهد شد.
برای دریافت برنامه مسابقات والیبال جام رمضان کارکنان و اعضای هیئت علمی، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان