برگزاری اولین جلسه تفسیر قرآن به مناسبت ماه رمضان در شهرستان اسلامشهر

اولین جلسه تفسیر قرآن کریم با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در شهرستان اسلامشهر برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، اولین جلسه تفسیر قرآن کریم (سوره احزاب) در ماه مبارک رمضان با  همکاری واحد فرهنگی شبکه و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شنبه 21 اردیبهشت ۹۸ با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین ایزدی، نماینده دفتر نهاد رهبری دانشگاه و رابطین فرهنگی مراکز تابعه و همکاران ستادی در سالن اجتماعات شبکه برگزار شد.
در ابتدای جلسه حجت‌الاسلام‌والمسلمین ایزدی  ضمن عرض سلام‌وصلوات بر محمد و آل محمد و تبریک ایام ماه مبارک رمضان به بیان تأثیر ذکر شریف صلوات و تأثیر آن در برآورده شدن حاجات و همچنین بیان نکاتی در موردشان نزول قرآن کریم در ماه مبارک اشاره کرد.
وی در ادامه به تفسیر سوره مبارکه احزاب پرداخته و شرایط جنگ خندق و فواید این جنگ برای مسلمانان را بیان کرده و به نکاتی در مورد  صفات امیرالمومنین (ع) و ویژگی‌های ایشان بخصوص در جنگ خندق اشاره کرد. در پایان از دکتر جواد زره‌ساز برنده‌ی بیست و دومین جشنواره‌ی قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از طرف نهاد نمایندگی رهبری تقدیر شد.
توضیح اینکه ادامه تفسیر سوره احزاب به جلسه دوم موکول شد.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز