• تاریخ انتشار : 1401/02/12 - 11:23
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 345
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه کارگروه زیستی پدافند غیرعامل شهرستان ری

با حضور سرپرست شبکه بهداشت ری و نمایندگان سازمان های مختلف شهرستان، اولین جلسه کارگروه زیستی پدافند غیرعامل تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، اولین جلسه کارگروه زیستی پدافند غیرعامل شهرستان ری یکشنبه یازدهم اردیبهشت با حضور دکتر علی تاجدار سرپرست، دکتر آرمان مدرس معاون، منصوره جمالی نسب کارشناس مسئول بحران شبکه بهداشت شهرستان ری و نمایندگانی از فرمانداری، سپاه، بهداری فرماندهی آجا، اداره اطلاعات، شبکه دامپزشکی، سازمان انتقال خون، اداره حفاظت از محیط زیست، جمعیت هلال احمر، جهاد کشاورزی، شرکت آبفا، بسیج جامعه پزشکی، اداره راهداری و حمل و نقل و جمعی کارشناس مسئولان شبکه بهداشت تشکیل شد.

ابتدا دکتر تاجدار رئیس کارگروه تخصصی زیستی شورای پدافند غیرعامل شهرستان ضمن خوش آمد گویی به حاضران در خصوص اهمیت آمادگی در برابر تهدایدات زیستی در سطح شهرستان صحبت کرد.

سرپرست شبکه بهداشت شهرستان ری با اشاره به اهمیت تشخیص تهدیدات زیستی درحوزه سلامت گفت: شناسایی دقیق مشکلات زیستی اولین گام برای مقابله با مشکلات است. ما باید با تلاش همه جانبه، مشکلات موجود را شناسایی کرده و در مراحل بعدی برنامه ریزی دقیق برای مقابله با این مشکلات داشته باشیم و در نهایت برای مرتفع کردن آنها تلاش کنیم.

دکتر تاجدار در ادامه افزود: پیش بینی مشکلات شرایط را برای پیشگیری فراهم می کند و مهم ترین هدف این جلسه ها پیشگیری از بروز مشکل و اقدام سریع در خصوص برطرف کردن مشکلات موجود است.

در ادامه منصوره جمالی نسب کارشناس مسئول مدیریت بحران شبکه در خصوص اهداف کارگروه صحبت کرد.

جمالی نسب با اشاره به صدور ابلاغ برای اعضا از طرف شبکه بهداشت ابراز امیدواری کرد با همکاری همه جانبه، هر سازمان در شناسایی تهدیدات زیستی حوزه فعالیت خود تلاش کرده و راه حل های مطلوب را ارائه دهد.

جمالی در این رابطه گفت: در این جلسه ها تلاش می کنیم با همفکری و هماهنگی در خصوص مهمترین مشکلات زیستی شهرستان ری صحبت کنیم و هر اداره با توجه به شرح وظایف و امکانات موجود در خصوص اقدامات موثری که برای مرتفع کردن مشکلات می تواند ارائه دهد، صحبت کند.

در ادامه نمایندگان سازمان های مختلف در خصوص مشکلات زیستی حوزه خود صحبت کرد و در مورد راه حل های پیشنهادی بحث و تبادل نظر شد.

در پایان مقرر شد اعضا کارگروه لیستی از تهدیدات زیستی حوزه خود و اقدامات انجام شده تا کنون را برای جلسه بعدی آماده کنند تا در خصوص شیوه های مقابله با آن در کارگروه بحث وتبادل نظرشود.

 

  • گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری
  • کد خبر : 211589
سعیده  شریفی
تهیه کننده:

سعیده شریفی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *