• تاریخ انتشار : 1399/09/05 - 12:03
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دومین جلسه مسئولان فنی پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت در شهرستان اسلامشهر

دومین جلسه سال ۹۹ مسئولان فنی پایگاه‌های ضمیمه و غیر ضمیمه و خانه‌های بهداشت تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر در راستای بررسی اشکالات ارزیابی چک‌لیست دوره پاییز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه که سه‌شنبه ۴ آذر ۹۹ به‌صورت مجازی در فضای اسکاروم و از طریق لینک اختصاصی شبکه برگزار شد حمیرا پشتکوهی، کارشناس برنامه کودکان واحد سلامت خانواده در خصوص اهمیت مراقبت‌های ۵-۳ روزگی و پیگیری  فعال جهت مراجعه نوزادان برای دریافت اولین مراقبت و معاینه پزشک صحبت کرد. وی همچنین بر تماس تلفنی با مادرانی که فرم ASQ برای ثبت نتایج غربالگری در سامانه سیب دریافت کرده‌اند و بر پیگیری و ارجاع نوزادان نارس به درمانگاه ROP به‌منظور پیشگیری از رتینو پاتی نارسی تأکید کرد.
در ادامه حمیده شفاعی، کارشناس برنامه مدران واحد سلامت خانواده شبکه نیز در خصوص اهمیت غربالگری هفتگی مادران باردار به‌ویژه مادران باردار دارای بیماری‌های زمینه‌ای و پرخطر مطالبی را عنوان کرد.
در پایان جلسه به سؤالات حاضرین در جلسه پاسخ داده شد.

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر
زینب  ایمانی