برگزاری مراسم روز زمین پاک در مدارس و مهد کودک های شهرستان اسلامشهر

به همت واحد بهداشت محیط مراسم روز زمین پاک در مدارس و مهد کودک های شهرستان اسلامشهر برگزار شد.

برگزاری مراسم روز زمین پاک در مدارس و مهد کودک های شهرستان اسلامشهر

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، یکشنبه 2 اردیبهشت 1403 به مناسبت فرا رسیدن روز زمین پاک کارشناسان بهداشت محیط شبکه، کلاس های آموزشی متنوعی با موضوعات مختلفی از جمله زمین پاک، زباله و ... به منظور بالا بردن آگاهی دانش آموزان پیرامون اثرات آلودگی زمین، اطلاع رسانی و ارائه توصیه های بهداشتی با هدف جلب مشارکت آن ها در سطح مدارس و مهد کودک های شهرستان برگزار کردند. مراسم روز زمین پاک 2 اردیبهشت مصادف با 22 آوریل در تمام دنیا برگزار می شود و به همه مردم کره زمین یادآوری می شود که نباید سیاره خود را فراموش کنند و به فکر حفظ و نگهداری از آن باشند.

محسن عصمتی

محسن عصمتی