• تاریخ انتشار : 1399/09/12 - 11:25
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 372
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری نشست شورای سیاستگذاری دانشگاهی آیین ملی اهدای تندیس فرشته سلامت

باحضور دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین نشست شورای سیاستگذاری آیین ملی اهدای تندیس سلامت به دانشجویان فعال در خط مقدم مقابله با ویروس کرونا، به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، در این جلسه آنلاین که روز یکشنبه 9 آذرماه 99 از ساعت 13 برگزار شد، دکتر پورغریب در ابتدا ضمن قدردانی از همه حاضران در جلسه گفت: در یک سال گذشته فعالیت های قابل تقدیری در بخش های مختلف آموزشی، درمانی و پژوهشی توسط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، بصورت جهادی، داوطلبانه و یا موظفی در مبارزه با ویروس کووید 19 انجام شده و به منظور تکریم دانشجویان فعال در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا و ارج نهادن به روحیه کار داوطلبی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی و ترویج فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی، وزارت بهداشت اولین آیین ملی «اهدای تندیس فرشته سلامت» را برگزار خواهد کرد.
عضو هیئت رئیسه دانشگاه ادامه داد: این آیین در دو بخش دانشگاهی و ملی برگزار می شود و در بخش دانشگاهی از همه دانشجویان، بخصوص کسانی که در خط مقدم بوده اند، می خواهیم که بر اساس شیوه نامه اجرایی، فرم ثبت نام و مستندات خود را تکمیل و ارسال کنند. همچنین در بخش دانشگاهی تلاش خواهیم کرد از تمامی دانشجویان در مراسمی که با حضور مسئولان دانشگاه برگزار خواهد شد، تقدیر کنیم.
در ادامه، دکتر خورشید وسکویی مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان نیز ضمن قدردانی از این رویداد ارزشمند، از مسئولان دانشگاه خواست با توجه به مشارکت جمعی از دانشجویان غیر دانشگاه های علوم پزشکی، بخشی را به شیوه نامه اجرایی اضافه کنند.
وی گفت: طی این مدت دانشجویان بسیاری به صورت داوطلبانه و به واقع جهادی با بخش های درمان، پژوهش و ... به صورت شبانه روزی همکاری داشته اند.
همچنین، دکتر فاطمه خوشنوا مدیر امور هنری و فوق برنامه به عنوان دبیر اجرایی این رویداد دانشگاهی و ملی از تشکیل شورای سیاستگذاری دانشگاهی و جدول برنامه ریزی برای مشارکت جدی و بیشتر دانشجویان دانشگاه خبر داد و گفت: از روزهای ابتدایی مواجهه با این ویروس، بسیاری از دانشجویان بصورت داوطلبانه با این مدیریت همکاری داشته اند و علاوه بر بخش های درمانی، محتواهای بسیار خوبی تولید و در گروه های مختلف به صورت مجازی منتشر شده است که جا دارد به همه این عزیزان خدا قوت بگویم.
وی از همه اساتید، دانشجویان و مسئولان دانشگاه خواست تا کسانی که واجد شرایط هستند را شناسایی و تا 30 آذرماه به دبیرخانه دانشگاهی که در معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه تشکیل شده است، معرفی کنند.
دکتر خوشنوا تصریح کرد: در مرحله نخست، هر یک از دانشگاه ها یا دانشکده های علوم پزشکی کشور با توجه به آیین نامه و با تشکیل کمیته داوری نسبت به انتخاب افراد برتر مرحله دانشگاهی اقدام خواهند کرد و در مرحله دوم و بعد از دریافت اسامی منتخبان دانشگاهی، تیم داوری نسبت به انتخاب نفرات برتر در سطح قطب دانشگاهی و در نهایت کمیته داوری در سطح ملی، با نظر شورای عالی سیاستگذاری تشکیل و نفرات برتر این مرحله را انتخاب و معرفی خواهند کرد.
دانشجویان می توانند با مطالعه کامل شیوه نامه اجرایی، فعالیت های خود را در زمینه‌های درمانی، امداد و کمک رسانی، تولید محتوا، خبر و اطلاع رسانی، طراحی و گرافیک، ترجمه متون درباره ویروس کرونا که در موسسات پژوهشی و سازمان بهداشت جهانی منتشر می‌شود، یافته‌های پژوهشی، پادکست، کلیپ، اپلکیشن و ... در فرم ثبت نام تکمیل و به ایمیل مدیریت امور هنری و فوق برنامه به آدرسvsca-farhangi@tums.ac.ir  ارسال کنند.
نشانی دبیرخانه دانشگاهی جشنواره: تهران، خیابان انقلاب، خیابان قدس، ساختمان معاونت دانشجویی فرهنگی (شماره 21)، طبقه دوم، مدیریت امور هنری و فوق برنامه، تلفن 64432527 است.
برای مشاهده شیوه نامه اجرایی، اینجا کلیک کنید.
برای دریافت فرم ثبت نام، اینجا کلیک کنید.
برای دریافت پوستر اولین آیین ملی اهدای تندیس فرشته سلامت، اینجا کلیک کنید.

  • گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
  • کد خبر : 164360
کامران محمدیان
تهیه کننده:

کامران محمدیان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *