برگزاری کارگاه مثبت اندیشی و تفکر خوب داشتن
کارگاه مثبت اندیشی و تفکر خوب داشتن ویژه اعضای شورای پیامگزاران سلامت استان تهران و خانه مشارکت مردم از طریق وبینار برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی، کارگاه مثبت اندیشی و تفکر خوب داشتن ویژه اعضای شورای پیامگزاران سلامت استان تهران و خانه مشارکت مردم سه شنبه 7 دی ماه 1400 از طریق وبینار مجازی برگزار شد.
در ابتدا دکتر علیرضا عباسی رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی، ضمن خیر مقدم به حضار در جلسه گفت: بر اساس نیاز سنجی انجام شده از اعضا، موضوعات کارگاه ها تعیین شده و در طول سال جلسات آموزشی برگزار می شود. این کارگاه در ادامه برگزاری کارگاه های آموزشی اعضای شورای پیامگزاران و خانه مشارکت با حضور خانم دکتر مهتاب بیات، مشاور و مدرس مهارت های زندگی و زندگی هوشمندانه برگزار شد.
دکتر مهتاب بیات، در ابتدای جلسه مثبت اندیشی را نیک اندیشیدن درباره دیگران و حسن ظن داشتن به آنها و با دیگران به صورت مثبت برخورد کردن تعریف کرد. وی گفت، مثبت اندیشی به این معناست که انتظار داشته باشیم تا در دنیا به بهترین چیزها برسیم و یقین داشتن به این که به خواسته های خود خواهیم رسید. دکتر بیات گفت: افراد مثبت اندیش به بهترین شکل با زندگی کنار می آیند. کسانی که مثبت اندیش هستند، در مقایسه با افراد منفی باف، در دوران میانسالی سالم ترند و از نظر شغلی موفقیت های بیشتری دارند. آگاهی از احساسات، خودباوری، انتخاب راه مثبت، شناسایی افکار، شناخت باورها، از علایم و نشانه های مثبت اندیشی است. برای قدم برداشتن در مسیر مثبت اندیشی می توانیم هر روز در یک دفتر یا سررسید، میزان پیشرفت کارهایتان را بنویسید و انها را وارسی کنید. باورهایتان را به زبان بیاورید. هر روز خود را موظف به انجام تمرین های مثبت اندیشی کنید. دفترچه ثبت افکار روزانه داشته باشید. خودگویی داشته باشید. در ادامه مبحث مثبت اندیشی به تکنیک آرمیدگی موثر اشاره شد. در زمان آرمیدگی، نفس عمیقی بکشید و نفس خود را از سینه خود بیرون دهید. برای آرامش یافتن دهان خود را باز کنید یا خمیازه ای بکشید و اکسیژن بیشتری به جریان خون وارد کنید. به عمد از سرعت انجام کارها کم کنید. به وجه مثبت وقایع و اتفاقات فکر کنید. یک جمله تایید کننده و آرامش بخش مثل" من آرام و خونسردم" را با خود تکرار کنید. انجام 15 دقیقه تمرین های آرمیدگی در هر روز می تواند در کاستن از فشارهای زندگی اثر مهمی داشته باشد. این تمرین ها باعث می شود تا احساس مثبت بودن بیشتری بکنید. تمرین های آرمیدگی را بخشی از برنامه های معمول روزانه خود قرار دهید. قبل از خوابیدن، یک جمله تاییدی آرامش بخش مثل، من تا صبح راحت و آسوده خواهم خوابید را با خود تکرار کنید.
کارگاه با جمله ای از "مارک تواین" به پایان رسید.
بهترین روش برای شادمانی خود، تلاش برای شاد کردن دیگران است.
نظر دهید