جلسه بررسی نحوه پرداخت اضافهکار به کادر پرستاری
تأکید معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی تهران بر خرید خدمات گروه پرستاری بر اساس قیمت تمام شده خدمت
در جلسه «بررسی نحوه پرداخت اضافهکار به پرستاران بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران» به بهرهوری نیروی انسانی با حداکثر استفاده مناسب از نیروی انسانی بهمنظور حرکت در جهت اهداف سازمان با کمترین زمان و حداقل هزینه تأکید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع، در جلسه «بررسی نحوه پرداخت اضافهکار به پرستاران بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران» که با حضور رئیس، مدیر، مترون و مدیر امور مالی بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران 4 شهریور 1402 در سالن دارالفنون سازمان مرکزی برگزار شد؛ در ابتدا دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه آغاز هفته دولت و روز کارمند را خدمت همکاران خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک گفت و در ادامه به تعریف «بهرهوری و بهرهوری نیروی انسانی» پرداخت.
وی یادآور شد: بهرهوری به حداکثر رساندن استفاده از منابع، نیروی انسانی و تمهیدات به طریق علمی بهمنظور کاهش هزینهها و رضایتمندی؛ کارکنان، مدیران و اربابرجوع است؛ بهطورکلی بهرهوری نیروی انسانی حداکثر استفاده مناسب از نیروی انسانی بهمنظور حرکت در جهت اهداف سازمان با کمترین زمان و حداقل هزینه است.
دکتر رحیم نیا با تأکید بر خرید خدمات گروه پرستاری بر اساس قیمت تمام شده خدمت؛ تصریح کرد: فرم شماره (8) تفاهمنامه که به بودجهریزی مبتنی بر عملکرد (مدیریت منابع و مصارف) اشاره کرده، مسیری برای؛ ارتقا بهرهوری و امکان مشارکت کارکنان در مدیریت است.
معاون توسعه دانشگاه در ادامه به برآورد حجم خدمات موردنیاز و محاسبه هزینه لازم برای تأمین پرسنل (پرستار، اتاق عمل، بیهوشی، ماما) اشاره کرد و گفت: ساعات کار موظف ماهانه همانند روال سابق و بر اساس قانون ارتقا بهرهوری محاسبه میشود.
دکتر رحیم نیا با اشاره به شروط برخورداری از شیوه جدید خرید خدمات گروه پرستاری، خاطرنشان کرد: چیدمان ساعات موظف ماهانه باید بهتناسب بین شیفتهای صبح، عصر و شب توزیع و برای توزیع ساعات اضافهکار لازم است بهگونهای باشد که مشکل نیروی انسانی بخشهای درمانی مرتفع شود، همچنین در برنامه فعلی بخشهای موجود تغییری در تعداد نیروهای هر شیفت ایجاد نشود.
وی تأکید کرد: باتوجهبه تنگنای شدید مالی دانشگاه شرایط جدید مالی ایجاد شده، برای حل مشکل کمبود نیروهای بالینی بوده و فقط شامل حال نیروهایی خواهد شد که شیفت کاری بالینی داشته باشند و سایر کارکنان (سوپروایزر، سرپرستار، دفتر پرستاری و...) در صورتی امکان برخورداری از این شرایط را خواهند داشت که مضاف بر وظایف معمول خود اضافهکار بالینی همانند نیروهای عادی گروه پرستاری (با رعایت شرایط بند 3) را داشته باشند.
در خاتمه جلسه دکتر رامین رحیم نیا در گفتگو با خبرنگار روابطعمومی، گفت: جلسه خیلی خوبی بود تا با مشارکت رؤسا و مدیران بیمارستانها بتوانیم راهحلی برای جبران کسری نیروهای پرستاری و نحوه پرداخت پرستارهایی که در شیفت بخشهای بالینی کمک میکنند، پیدا کنیم. انشاءالله با مدلی که با حوزه پرستاری دانشگاه به اجماع رسیدیم امید داریم از شهریورماه سال جاری عملیاتی شود.
وی خاطرنشان کرد: این مدل از نحوه پرداخت مبتنی بر قیمت تمام شده خدمات پرستاری و مبتنی بر تفاهمنامه بیمارستانها (فرم 8) است؛ با عنایت به اهمیت بحث بهرهوری بتوانیم بهرهوری را در حوزه بخشهای درمانی شاهد باشیم. امید داریم راهحل مناسبی باشد، سعی داریم تمام جنبههای آن را از لحاظ دریافتی، ارائه خدمات و پرداخت همزمان در یک فیش رعایت کنیم تا خیال دوستان کادر پرستاری از این بابت راحت باشد.
سپس دکتر کامبیز مرادزاده مدیر برنامهریزی منابع مالی و بودجه دانشگاه علوم پزشکی تهران به ارائه جدول محاسبه ساعت کاری موظف ماهانه مشمولین قانون ارتقا بهرهوری کارکنان بالینی نظام سلامت در سال 1402، نمایش نسبت ساعات بهرهوری و تایمکس در پنج گروه مشمول بهرهوری و جدول محاسبه ساعت کاری موظف ماهانه بر اساس حضور فیزیکی (تایمکس) در سال 1402 پرداخت.
توضیح اینکه باتوجهبه موارد مطرح شده در جلسه بررسی نحوه پرداخت اضافهکار به کادر پرستاری حاضرین در نشست نظرات خود را بیان کردند.
نظر دهید