• تاریخ انتشار : 1399/04/18 - 13:18
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 535
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تصویب نهایی برنامه استراتژیک موسسه حمایت از بیماران مبتلا به نقص سیستم ایمنی اولیه و تأکید بر اجرایی شدن آن

دومین جلسه هیئت امنای موسسه حمایت از بیماران مبتلا به نقص سیستم ایمنی اولیه در سال 99 در مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز تحقیقات ایمونولوژی،آسم و آلرژی، این جلسه روز دوشنبه 16 تیر 99 در  سالن دکتر فرهودی مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی با حضور دکتر مصطفی معین، رئیس هیئت امنا، مرضیه سالک، مدیر عامل موسسه، دکتر مسعود موحدی، دکتر عبدالرحمن رستمیان، دکتر زهرا پورپاک، دکتر محمدرضا فضل الهی، دکتر ابوالفضل گلستانی، دکتر بهمن شاه محمدی و  دکتر مریم نوری زاده برگزار شد.
در ابتدای جلسه مرضیه سالک، گزارشی از فعالیت های موسسه در سال 1398 ارائه کرد و در ادامه درباره  اقدامات جدید انجام گرفته در خصوص نهایی شدن تدوين برنامه استراتژيك، ايجاد پرونده الکترونیکی براي بیماران، راه اندازی کانال بیماران نقص ایمنی در واتساپ، هماهنگی  با بنیاد بیماریهای نادر برای دریافت بسته های بهداشتی و توزیع رایگان آن به بیماران توضیحاتی ارائه کرد و  با توجه به پایان دوره هیئت مدیره فعلی بر لزوم تشکیل مجمع عمومی فوق العاده با هماهنگی وزارت کشور، برای انتخاب هیئت مدیره جدید تاکید کرد.
سپس دکتر مریم نوری زاده، خزانه دار موسسه، گزارشی از تراز مالی موسسه در سال 98 ارائه کرد، سپس اعضا ضمن بحث و تبادل نظر ، نظرات و پیشنهادات خود را پیرامون مطالب عنوان شده، بیان کردند.
در ادامه دکتر معین به پیگیری مصوبات جلسات و نتایج آن تاکید کرده و گفت: از این پس باید برنامه استراتژیک موسسه به عنوان چراغ راه موسسه در نظر گرفته شود و در چارچوب برنامه و به صورت هدفمند گام برداریم.
رئیس هیئت امنا موسسه حمایت از بیماران مبتلا به نقص ایمنی اولیه  گفت: باید تغییراتی که لازم است برای دوران پاندمی کرونا و پساکرونا در برنامه داده شود را بررسی کنیم و اقدامات لازم را  انجام دهیم، همچنین وی به  ارتباط با سایر سمن ها  و عضویت موسسه در شبکه NGOهای ایران تاکید کرده و پیشنهاد داد  که از یک مددکار اجتماعی برای همکاری افتخاری  با موسسه دعوت شود.
سپس دکتر موحدی با تشکر از فعالیتهای انجام شده به ویژه ایجاد پرونده الکترونیکی برای بیماران که سبب کمک به آنها  با رعایت حفظ عزت و کرامت بیماران می شود، بر ادامه فعالیتهای جاری تأکید کرد.
در ادامه دکتر گلستانی به تفکیک تصمیمات هیئت امنا و هیئت مدیره تاکید کرد و گفت: لازم است که نتایج اقدامات انجام شده برای مصوبات هیئت امنا در هر جلسه گزارش داده شود، همچنین ایشان پیشنهاد داد که یک مدیر امور مالی بر کار حسابداری موسسه به صورت فصلی نظارت داشته باشد، وی در ادامه به بررسی ضوابط کمک به بیماران و مشخص شدن هدفهای موسسه براساس برنامه استراتژیک در سال 99 تاکید کرد.
 دکتر پورپاک نیز در این جلسه به گسترس ارتباط با سایر مراکز خیریه و فعال سازی اینستاگرام برای موسسه تاکید کرد.
دکتر رستمیان  نیز به تشریح راه های موجود برای جلب منابع مادی  از جمله عضویت در NGO های خارج از کشور و ارتباط با  برخی از NGO های داخل کشور پرداخت، ایشان نیز  بر لزوم حضور یک مددکار اجتماعی در موسسه  تاکید و فردی را برای همکاری معرفی کرد، همچنین  وی  پیشنهاد داد که در جلسات هیئت امنا و هیئت مدیره از پدر و مادر بیماران دعوت شود و جلسات مشترک با خانواده ها داشته باشیم.

در پایان جلسه، ضمن تشکر از حاضران، تاریخ جلسات منظم هیئت امنا و هیئت مدیره تعیین  شد.

  • گروه خبری : مرکز تحقیقات ایمونولوژی آسم و آلرژی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 158954
الناز واحدي
تهیه کننده:

الناز واحدي

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *