جلسه فصلی معاونان پژوهشی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با میزبانی بیمارستان ضیائیان برگزار شد
جلسه فصلی معاونین پژوهشی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با میزبانی بیمارستان ضیائیان برگزار و در این نشست گزارشی از فعالیتها و اقدامات پژوهشی بیمارستان ضیائیان در راستای هدفهای پژوهشی این مرکز ارائه شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، اولین جلسه فصلی معاونین پژوهشی دانشکده پزشکی سال ۱۴۰۲ در بیمارستان ضیائیان با حضور دکتر سعیدرضا جمالی مقدم رئیس بیمارستان ضیائیان، دکتر نیما رضایی معاون پژوهشی دانشکده پزشکی، دکتر فاطمه السادات میرزاده، معاون پژوهشی این بیمارستان و معاونین پژوهشی بیمارستانها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی تهران روز سهشنبه ۲ خردادماه ۱۴۰۲ در سالن آمفیتئاتر این مرکز برگزار شد.
رئیس بیمارستان در ابتدای جلسه ضمن خیرمقدم به مدعوین با اشاره به اهمیت پژوهش گفت: پژوهش از اهمیت بسیاری در کشور برخوردار و رهبر معظم انقلاب هم در این خصوص به اشاره بیاناتی پرداخته اند.
ایشان در ادامه بیان کرد تیم مدیریتی بیمارستان با توجه به رسالت این مرکز که آموزش پزشکی، پژوهش و ارائه خدمات مطلوب به مراجعین میباشد سعی کرده تا در این مسیر گام های موثری بردارد و با تمرکز خاص به درمان، برای آموزش و پژوهش اهمیت ویژهای قائل باشد و پیشبرد اهداف پژوهشی را در راستای با آموزش با کمک استادان و علاقه مندان پیش ببرد.
درواقع پژوهش خوراک آموزش است که همواره در این خصوص در بیمارستان ضیائیان این موضوع مورد اهمیت واقعشده است.
در ادامه دکتر میرزاده گزارشی از فعالیتهای مرکز توسعه پژوهش بیمارستان ارائه کرد و گفت: بیمارستان ضیائیان در راستای پیشبرد اهداف پژوهشی اقداماتی نظیر عقد تفاهمنامه با مراکز تحقیقاتی، برگزاری کارگاههای پژوهشی موردنیاز، استفاده از خدمات آمار و اپیدمیولوژی در طرحهای تحقیقاتی، پیگیری کد اخلاق طرحها و نظارت بر روند اجرای آنها و سایر اقدامات انجام داده است.
وی همچنین به برنامههای پیش رو در مرکز توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان اشاره کرد و در پایان از چالشهایی که این بیمارستان با آنها مواجه هستند سخن گفت.
در ادامه جلسه دکتر آزاده کیومرثی قائم مقام معاون پژوهشی دانشکده با توجه به فعالیتهای دانشکده پزشکی گفت: در حال ایجاد تغییراتی جهت تسهیل در فرایند اجرایی نمودن فعالیت های پژوهش هستیم، ایشان به افزایش بودجه در نظر گرفتهشده جهت طرحها، طرحهای منتج از پایاننامهها و تغییراتی که باید در پایاننامههای دستیاری اعمال گردد اشاره کرد و از امتیازبندی برای هریک از اقدامات پژوهشی خبر داد.
ایشان در ادامه به سؤالات و پرسشهای معاونین پژوهشی پاسخ داد.
در پایان این جلسه دکتر رضایی نیز ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این گردهمایی، گفت: با توجه به اینکه در حیطه پژوهش، کشورهای منطقه ازجمله ترکیه و عربستان با سرعت بیشتری در حال پیشرفت هستند و با توجه به بودجهای که برای انجام پروژههای تحقیقاتی در نظر گرفتهشده است، از علاقهمندان به این حوزه دعوت میکنم تا انجام فعالیتهای پژوهشی را در اولویت قرار دهند و از خدمات و پژوهانه هایی که در خصوص انجام کارهای پژوهشی قرار داده شده به نحوه احسن استفاده کنند.
نظر دهید