دفاع از پایان نامه قربانعلی ثانوی دانشجوی کارشناسی ارشد کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی دانشکده مجازی

قربانعلی ثانوی از پایان نامه خود با عنوان "بررسی رابطه بین شرکت کتابداران دانشگاه های علوم پزشکی منتخب شهر تهران در دوه های آموزش ضمن خدمت با کیفیت ارائه خدمات از دیدگاه مشارکت کنندگان براساس مدل سیپ (CIPP)" دفاع کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، قربانعلی ثانوی دانشجوی کارشناسی ارشد کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی این دانشکده از پایان نامه خود با عنوان "بررسی رابطه بین شرکت کتابداران دانشگاه های علوم پزشکی منتخب شهر تهران در دوه های آموزش ضمن خدمت با کیفیت ارائه خدمات از دیدگاه مشارکت کنندگان براساس مدل سیپ (CIPP)"  اول مهر 98 دفاع کرد.
نتایج حاصل از یافته های مطالعه حاضر حاکی از آن است که عملکرد کتابداران تابع مولفه هایی همچون ارزیابی محتوا، ارزیابی درون داد، ارزیابی فرایند، ارزیابی برون داد و متغیر دوره های آموزشی ضمن خدمت می باشد و بین متغیرهای ارزیابی محتوا، ارزیابی درون داد، ارزیابی فرایند، ارزیابی برون داد، دوره های آموزشی ضمن خدمت و عملکرد همبستگی وجود دارد. بطوریکه با افزایش محتوای دوره های آموزشی ضمن خدمت؛ عملکرد کتابداران نیز افزایش می یابد.
 دکتر فاطمه شیخ شعاعی و دکتر مریم ناخدا راهنما و دکتر فریدون آزاده استاد مشاور این پژوهش بودند. دکتر حجت الله سلیمانی و دکتر رویا پورنقی داوری آن را بر عهده داشتند. دکتر سمیه برجعلی لو نماینده تحصیلات تکمیلی دانشکده مجازی نیز در این جلسه حضور داشت.
عکس و خبر: سیده کاملیا داودزاده

آذر شهبازی