دومین جلسه کمیته اخلاق بالینی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1402
در جلسه کمیته اخلاق بالینی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گزارش آماری نتایج رضایت سنجی بیماران در سهماهه اول سال 1402 ارائه و در خصوص الگوی پیشنهادی فرآیند الکترونیک «گمان» و سوءمصرف مواد تبادلنظر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، دومین جلسه کمیته اخلاق بالینی مجتمع شنبه 20 خرداد 1402 با حضور دکتر مامک طهماسبی رئیس بخش طب تسکینی و دبیر علمی کمیته، دکتر مریم پرنیان مدیر نظارت بر درمان، دکتر سید حسن امامی رضوی رئیس بخش جراحی عمومی ساختمان ولیعصر (عج)، دکتر محمدرضا عباسی رئیس بخش نفرولوژی، دکتر مریم دلدار رئیس بخش زنان، دکتر مصطفی محمدی رئیس بخش ICU جنرال، دکتر فریناز موسوی مسئول درمانگاه پزشکی قانونی، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، احد اکرمی سرپرست مدیریت خدمات پشتیبانی، علی قلی نژاد دبیر اجرایی کمیته و سایر اعضا در سالن شورای ریاست این مرکز برگزار شد.
دکتر امامی رضوی در این جلسه با تاکید بر اهمیت حفظ حقوق گیرندگان خدمت گفت: از منظر شاخصهای اخلاق بالینی، تحت هر شرایطی کارکنان بیمارستانها در تمامی سطوح خدمتی موظفاند تا خدمات موردنیاز بیماران را بدون هیچ خدشهای به ایشان ارائه کنند.
وی در ادامه افزود: نگاه انتظامی به موضوع اعتیاد، اشتباه است و برای حل آن باید به دنبال راهکارهای موثر بود. گزارش دهی خطای همکاران در بیمارستانهای کشورهای پیشرفته یک شیوه معمول و جاافتاده است که در آن بحث بدخواهی و احساس گناه مطرح نیست. این مفهوم که بیمار و ارائه خدمت به او از ما و روابط کاریمان مهمتر است نکته مهمی است که باید موردتوجه قرار گیرد.
دکتر طهماسبی با طرح مدل پیشنهادی فرایند الکترونیک «گمان» سوءمصرف مواد گفت: این مدل بامطالعه مدلهای بیمارستانهای آمریکا استخراج و با همکاری دکتر موسوی بومیسازی شده است. هدف این است تا ضمن صیانت از بیماران و حفظ کیفیت خدمات بیمارستان، کمک کنیم تا یک نیروی کاری که به دلیل سوءمصرف مواد آسیبدیده، بتواند با حمایت سیستم دوباره به زندگی سالم شخصی و کاری برگردد.
نظر دهید