• تاریخ انتشار : 1398/11/01 - 10:53
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 602
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پایان دور نخست جلسات شورای فصلی معاونان بین‌الملل گروه‌های آموزشی و بیمارستان‌های تابعه دانشکده پزشکی

دکتر رضایی: بین‌المللی سازی به دغدغه گروه‌های آموزشی و بیمارستان‌ها تبدیل شده است

دکتر نیما رضایی، معاون بین‌الملل دانشکده پزشکی از پایان دور نخست جلسات شورای فصلی معاونان بین‌الملل گروه‌های آموزشی و بیمارستان‌های تابعه دانشکده پزشکی و فرصت سازی این گردهمایی‌ها برای تبادل تجارب و همکاری‌های بین‌المللی خبر داد.

وی در گفتگو با روابط عمومی معاونت بین‌الملل با بیان این مطلب گفت: با شکل‌گیری شبکه معاونان بین‌الملل گروه‌های آموزشی و بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشکده پزشکی، برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست‌های فصلی به میزبانی بیمارستان‌ها انجام شد.
معاون بین‌الملل دانشکده پزشکی با اشاره به اینکه با برپایی نشست بیستم در پایان آذرماه 98 به میزبانی بیمارستان روزبه، دور نخست نشست‌های فصلی به اتمام رسید، اظهار داشت: طی این گردهمایی‌ها که برای نخستین بار در سطح دانشگاه اتفاق افتاد، بیمارستان‌ها تجارب بین‌المللی خود اعم از فعالیت در حوزه‌های گردشگری سلامت، جذب دانشجویان خارجی و پروژه‌های تحقیقاتی مشترک را به اشتراک گذاشتند. 
دکتر رضایی بیان این تجارب را زمینه‌ساز افزایش فعالیت‌های بین بخشی و بین‌المللی دانست و اظهار داشت: این در حالی است که حضور دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه و مدیران ستادی این معاونت در اغلب جلسات به ارتباط نزدیک ستاد و صف کمک بسیاری کرد.
وی با بیان اینکه شورای فصلی معاونان بین‌الملل گروه‌های آموزشی و بیمارستان‌های تابعه در سال 99 تداوم خواهد داشت، افزود: همچنین درصدد ورود به گروه‌های علوم پایه و بخش‌های پاراکلینیکی هستیم و بر همین اساس اولین جلسه طی سال آینده در آزمایشگاه جامع پیش بالینی برگزار خواهد شد.
معاون بین‌الملل دانشکده پزشکی این رویکرد جدید را در استفاده از سایر پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های دانشگاه در مقوله بین‌المللی سازی، تسهیل مسیر پیش رو برای انجام فعالیت‌های مشترک بین‌المللی و نزدیکی دو حوزه علوم پایه و بالین تأثیرگذار عنوان کرد.
دکتر رضایی تصریح کرد: در سال جاری همچنین بنابر درخواست چهار گروه آموزشی بیهوشی، اطفال، اورولوژی و داخلی در نشست‌های مشترک با اعضای هیأت‌علمی آن‌ها شرکت کردیم که شاید مهم‌ترین دستاورد آن آشنایی اساتید با فرصت‌ها و ظرفیت‌های بین‌المللی و سیاست‌های کلی این حوزه بوده است.
وی در پایان اقدامات انجام شده را در تبدیل شدن مقوله بین‌المللی سازی به عنوان یکی از دغدغه‌های گروه‌های آموزشی و بیمارستان‌ها مؤثر قلمداد کرد و بیان داشت: با تکیه بر حضور مدیران گروه‌ها و روسای بیمارستان‌ها در نشست‌های برگزار شده خوشبختانه طی این مدت شاهد همکاری بهتر ساختار اداری و اجرایی به ویژه در بیمارستان‌های دانشگاه با بحث بین‌الملل بوده‌ایم.
خبر: مهناز وحیدی

 

  • گروه خبری : معاونت بین الملل دانشگاه,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 97339
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی