سمینار «سیاست نرخ ارز ترجیحی دارو؛ تداوم یا تغییر» برگزار شد

انجمن علمی مدیریت و اقتصاد دارو با همکاری گروه اقتصاد و مدیریت دارو سمینار «سیاست نرخ ارز ترجیحی دارو؛ تداوم یا تغییر» را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی، در این نشست که با حضور گروهی از اعضای انجمن علمی مدیریت و اقتصاد دارو، اساتید، دستیاران و فارغ التحصیلان رشته اقتصاد و مدیریت دارو و برخی از صاحبنظران شرکت های داروسازی، دوشنبه 19 اردیبهشت 1401 در سالن رازی دانشکده داروسازی برگزار شد، دکتر محمد پیکان پور مشاور سیاست گذاری و برنامه ریزی سازمان غذا و دارو و استادیار گروه اقتصاد و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به تفصیل در خصوص اصلاح سیاست های ارزی حوزه دارو و تجهیزات پزشکی توضیحاتی ارائه کرد.

وی در ابتدا برخی آسیب ها و محدودیت های ناشی از ارز ترجیحی را به اجمال مرور و سپس کلیاتی از محاسبات طرح را تبیین کرد. او همچنین در ادامه در خصوص الزامات بین دستگاهی برای برون رفت از شرایط حاضر سخن گفت.

در پایان  برخی از اساتید اقتصاد و مدیریت دارو، نظرات و پیشنهادات تکمیلی خود را مطرح کردند.

مهدی احمدی

مهدی احمدی