سومین نشست هماهنگی و آموزشی رابطین روابط عمومی دانشگاه برگزار شد

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: در سومين نشست هماهنگي و آموزشي رابطين روابط عمومي دانشگاه، بر نحوه ي صحيح خبرنويسي و ضرورت توجه به كيفيت اخبار تأكيد شد.

گالري عكس
سومين نشست هماهنگي و آموزشي رابطين روابط عمومي با حضور دكتر پارساپور سرپرست روابط عمومي دانشگاه روز چهارشنبه 29 مرداد 93 در سالن جلسات روابط عمومي دانشگاه برگزار شد.
در اين جلسه‌ نيز كه طبق روال جلسات قبل با هدف ارتقاي كيفيت اخبار واحدها تشكيل شد، نسيم قراييان، دبير سرويس خبري روابط عمومي در خصوص مقدمات خبرنويسي و مهدي گلپايگاني، سردبير واحد خبري سايت در خصوص شيوه صحيح مصاحبه سخن گفتند.
در پايان اين جلسه دكتر پارسا پور مدير روابط عمومي دانشگاه، ضمن آشنايي با رابطين واحدها، به سوالات مطرح شده در خصوص نوع فعاليت هاي روابط عمومي ها و چگونگي ارزيابي اخبار واحدها پاسخ داد.
خبر: مقدم
عكس: جمشيد ربيعي

سيده كامليا داودزاده/ مسئول روابط عمومي دانشكده مجازي

78/10/11 - 00:00

باسلام و احترام خدمت همه همكاران پرتلاش روابط عمومي به نوبه خود از تشكيل و برگزاري اين جلسات و حسن توجه جناب اقاي دكتر پارساپور كمال تشكر و قدرداني را دارم و اميدوارم روند برگزاري نشستهاي مشترك رابطين با مسئولين در راستاي ارتقا جايگاه تشكيلاتي روابط عمومي دانشگاه و واحدهاي تابعه استمرار داشته باشد.

78/10/11 - 00:00

با سلام گالري عكس اين خبر به لحاظ گزارش تصويري خيلي عاليست، خواهشمند است اين سبك عكسبرداري را به رابطين آموزش دهيد. رابط روابط عمومي

78/10/11 - 00:00

ميانه روي بهترين چيز است. دليل ندارد در كامنت هاي خود يا همه را زير سوال ببريم يا بي جهت مدح ثتا بگوييم. اخه گالري عكس اين خبر چه ويژگي خاصي دارد؟ مي شود خيلي راحت از زحمات دوستان تشكر كرد ولي تعريف بي دليل نام هاي ديگري دارد كه خوش ندارم بنويسم!

عكاس دوره گرد

78/10/11 - 00:00

دوربين 5D مارك 2 دست يه استاد كه باشه عكس همينه! شخصا عكس خيلي از خبرگزاريها رو چك مي كنم با پراپرتي هر عكس و با خيلي از عكاسهاي خبري ارتباط داشته ام ولي كار عكس خبري آقاي ربيعي يه چيز ديگست. اميدورام قدر اين عكاس خبره دانشگاه دانسته شود و البته بقيه هم در انجام كار حرفه اي به ايشان تاسي كنند.