فراخوان برگزاری مسابقات طراحی پوستر، کارت پستال و داستان مصور دبیرخانه مرکزی انطباق

دبیرخانه انطباق معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مسابقات طراحی پوستر، کارت پستال و داستان مصور را ویژه دانشجویان، دستیاران و کارکنان دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار می کند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، با توجه به ضرورت تبیین و ترویج عفاف و حجاب در سطح دانشگاه ها، دبیرخانه مرکزی انطباق در نظر دارد، مسابقه ای در قالب «طراحی پوستر، کارت پستال و داستان مصور(کمیک استریپ)» در بخش دانشجویان، دستیاران و کارکنان با موضوع عفاف و حجاب برگزار کند.
علاقه مندان می توانند آثار خود را حداکثر تا 10 خرداد 1403 به صورت فایل PSD (لایه باز) به ایمیل دبیرخانه انطباق به آدرس اینجا ارسال کنند.
برای دریافت عناوین و موضوعات هر دو قالب (پوستر و کمیک استریپ)، اینجا کلیک کنید.
توضیح اینکه، هریک از آثار اسالی در همان شماره عنوان (موضوع)، مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و محدودیتی در ارسال تعداد آثار وجود ندارد.
همچنین، به سه نفر برتر در هر موضوع از سوی دبیرخانه جوایزی اهدا خواهد شد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی