فینال و آیین اختتامیه اولین جشنواره بزرگ پانتومیم دانشگاه برگزار می شود

مدیریت امور هنری و فوق برنامه با همکاری کانون دانشجویی ققنوس، جشن سپاس از کادر درمان را به همراه مسابقه فینال و آیین اختتامیه اولین جشنواره بزرگ پانتومیم دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این جشنواره با هدف قدردانی از ایثار و تلاش ارزشمند دانشجویان، کادر درمان و تمامی کارکنان بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران در مقابله با بیماری کرونا از روز یکشنبه 9 خرداد 1400 در مرحله مقدماتی آغاز و مرحله نیمه نهایی آن روز سه شنبه 11 خردادماه برگزار شد.
همچنین با مشخص شدن فینالیست های جشنواره پانتومیم دانشگاه، رقابت های نهایی و مراسم اختتامیه با عنوان «جشن سپاس» روز چهارشنبه 12 خرداد 1400 از ساعت 15 در تالار ابن سینای دانشکده پزشکی با رعایت فاصله اجتماعی و دستورالعمل های بهداشتی به همراه اجرای موسیقی زنده و مسابقات متنوع شاد فرهنگی برگزار می شود.
علاقه مندان به همراهی و مشاهده جشنواره می توانند این برنامه را به صورت زنده در اینستاگرام با شناسه tums.event دنبال کنند.
برای دریافت پوستر مراسم بالا، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان