هر هفته یک کتاب

معرفی کتاب خندیدن بدون لهجه

مدیریت امور هنری و فوق برنامه کتاب صوتی «خندیدن بدون لهجه» را برای ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی منتشر کرده است.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، مدیریت امور هنری و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه برنامه معرفی و بارگزاری صوتی کتاب با عنوان «هرهفته یک کتاب»، این بار به معرفی کتاب "خندیدن بدون لهجه" اثر فیروزه جزایری دوما پرداخته است.
این کتاب ماجراهای دلنشین یک خانواده ایرانی مقیم آمریکا را به صورت طنز روایت می کند که یکی از سه نامزد نهایی جایزه ترنر در سال ۲۰۰۵ و همچنین نامزد جایزه "پن" در بخش آثار غیر تخیلی و یکی از پرفروش ترین کتاب های آمریکا است.
هم اکنون می توانید این کتاب صوتی زیبا را از لینک زیر دریافت کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان

صوت ها

سعیده شریفی