• تاریخ انتشار : 1398/02/14 - 08:31
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 966
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نخستین نشست مشترک دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد

نخستین نشست مشترک دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف در راستای در راستای شناسایی ظرفیت ها و توانمندی های پژوهشی و ارتباط با صنعت و گسترش همکاری های مشترک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، نخستین نشست مشترک  این دانشکده و دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی شریف در راستای شناسایی ظرفیت ها و توانمندی های پژوهشی و ارتباط با صنعت و گسترش همکاری های مشترک، با حضور معاونان پژوهشی دو دانشکده و مدیر ارتباط صنعت دانشکده توانبخشی روز شنبه هفتم اردیبهشت 98 در سالن مولانا دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
در این نشست که گروهی از اعضای هیئت‌علمی گروه‌های آموزشی دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی شریف نیز حضور داشتند، دکتر سید احمدرضا خاتون‌آبادی معاون پژوهشی و سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه دانشکده توانبخشی هدف از برگزاری این نشست را هم‌اندیشی علمی دو رویکرد علوم پزشکی و مهندسی در حوزه توانبخشی دانست.وی با اشاره به افزایش جمعیت سالمندان در جهان و خصوصا ایران بر لزوم انجام طرح های پژوهشی در حوزه های مختلف تاکید کرد.
معاون پژوهشی و سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه دانشکده توانبخشی بابیان اینکه ارتباط بین دانشگاه‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است و حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم از اهداف دانشگاه علوم پزشکی تهران است، اتخاذ رویکرد بین‌رشته‌ای به‌ویژه در حوزه توانبخشی ضروری و مهم دانست. وی در ادامه به معرفی گروه‌های آموزشی و فعالیت‌های پژوهشی جاری این دانشکده پرداخت.
دکتر نجات معاون پژوهشی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف ضمن ابراز خرسندی از برگزاری نشست، به معرفی دانشکده مهندسی مکانیک، گروه ها و گرایش های مختلف آن و همچنین طرح های پژوهشی انجام شده در حیطه علوم پزشکی از جمله در زمینه کاربردهای پزشکی اولتراسوند، استفاده از ربات ها برای انتقال دارو به بدن، کپسول های آندوسکوپی هوشمند، آنالیز بدن در راه رفتن، Social robatic در آموزش بیماران اتیسم و کاهش استرس در بیماران مبتلا به سرطان و ... پرداخت.
در بخشی از نشست اعضاء هیات علمی دانشکده مکانیک که در حیطه های پزشکی و توانبخشی فعالیت داشتند به معرفی فعالیت های پژوهشی خود پرداختند.
در پایان دکتر حسین آبادی مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشکده توانبخشی ظرفیت ها و توانمندی های پژوهشی و ارتباط با صنعت دانشکده را مطرح و ابراز امیدواری کرد با همکاری این دو دانشکده، طرح های پژوهشی بین رشته ای با هدف خدمت به جامعه و رفع نیازهای موجود انجام شود.
توضیح اینکه در این نشست دکتر سعید بهزادی پور عضو هیئت علمی گرایش مهندسی توانبخشی و بیومکانیک، دکتر جمال ارغوانی عضو هیئت علمی گرایش مواد هوشمند، دکتر محمدسعید سعیدی عضو هیئت علمی گرایش مکانیک سیالات و ریزتراشه ها و دکتر طباطبایی عضو هیئت علمی گرایش رباتیک پزشکی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف حضور داشتند.

خبرنگار: لیلا روستا

 

  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 87232
کلمات کلیدی
لیلا  روستا
تهیه کننده:

لیلا روستا