• تاریخ انتشار : 1401/08/26 - 13:35
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 673
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نشست شورای مدیران معاونت توسعه دانشگاه با محوریت بحث های توسعه ای و عمرانی موزه تاریخ علوم پزشکی ایران برگزار شد

دوازدهمین نشست شورای مدیران معاونت توسعه دانشگاه به میزبانی موزه تاریخ علوم پزشکی ایران و با تاکید بر انجام پروژه های توسعه ای و عمرانی موزه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، نشست دوازدهم شورای مدیران معاونت توسعه دانشگاه 25 آبان 1401 در محل موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران و با حضور دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه، مدیران ستادی این معاونت و دکتر حمیدرضا نمازی رئیس موزه برگزار شد که طی آن گزارشی از روند فعالیتها و فرآیندهای موزه پزشکی و همچنین گزارشی از اقدامات انجام شده مدیران معاونت توسعه ارائه شد.

از تهدیدها پیشی بگیریم و آموزش را سرلوحه امور تخصصی قرار دهیم
در این جلسه دکتر رحیم نیا به مهم ترین اقدامات دانشگاه در حوزه توسعه اشاره کرد و گفت: دانشگاه در برهه ای توسعه ای قرار دارد و پروژه های بزرگی چون پارک علم و فناوری، بیمارستان مهدی کلینیک، افتتاح پروژه های درمانی جدید و ... در دست اقدام است که اکیدا توصیه می کنم تا تمامی مدیران قبل از وقوع هر بحرانی واحدهای تحت پوشش خود را رصد کنند، از تهدیدها جلوتر باشند و نظارت و ارزیابی مستمری را در برنامه خود بگنجانند.
وی موضوع آموزش کارکنان و مدیران دانشگاه را یکی از اولویت های معاونت توسعه مطرح کرد و اذعان داشت: آموزش کم هزینه ترین سرمایه گذاری و اثربخش ترین فرایند است که در توانمندسازی مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران نقشی اساسی دارد و از همه مدیرانم می خواهم تا در برنامه های اصلی خود، آموزش را برای گروه های کارشناسی و مدیریتی بصورت تخصصی لحاظ کنند.

موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران یکی از هفت موزه پزشکی جهانی ثبت شده
دکتر نمازی رئیس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران نیز ضمن خوشامدگویی به مهمانان خود ساختمان موزه پزشکی را یکی از نمادهای تاریخی ایران عنوان کرد و به تاریخچه تشکیل این موزه پرداخت و گفت: اعتبار و قدمت این مکان تاریخی به بیش 170 سال میگذرد که تاریخ دانشگاه علوم پزشکی تهران را منحصر بفرد کرده و بسیاری از وقایع، اختراعات، ابداعات و اولین های پزشکی در این موزه نگهداری و حفظ می شود.
دکتر نمازی به حفظ آثار باستانی مرتبط با حوزه پزشکی اشاره کرد و گفت: وجود قدیمی ترین داروخانه خاورمیانه در این موزه یکی از ارزش های تاریخی علم داروسازی است و مهم ترین سند تاریخ پزشکی که سند دارالفنون است در این محل نگهداری می شود. 
وی به روایتگری درست از آثار تاریخی علوم پزشکی اشاره داشت و نقش بی بدیل این روایتگری را بسیار حائز اهمیت در هویت سازی معرفی کرد، چراکه بسیاری از دانش آموزان و دانش آموختگان با حضور در این موزه به ترویج فرهنگ و تمدن تاریخی خود می پردازند.
رئیس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران این موزه را یکی از هفت موزه پزشکی ثبت شده در جهان معرفی کرد و گفت: باید در شکوه و جلال دانشگاه بیشتر بکوشیم، ترمیم سازی کنیم و از الگوهای مناسبی چون ساختمان دانشکده پزشکی بهره ببریم تا شأن نخستینی خود را در حوزه پزشکی حفظ نماییم.

نیازهای توسعه ای و عمرانی موزه تاریخ علوم پزشکی ایران
در ادامه دکتر اکبر احمدی گزارشی از فرایندها، عملکرد و انتظارات موزه در سال 1401 پیرامون اخذ مجوزهای ورودی، ارزش گذاری اموال نفیس موزه، منابع استانی و خیرین، غرفه سلامت، بازدیدهای گروه های صنفی و دانشجویی، طبقه بندی پرونده های دانشجویان، زیرساخت های عمرانی، نشریات قدیمی، ساماندهی انبارهای موزه، مشکلات تاسیساتی، مسائل امنیتی و حوزه IT، راه اندازی اختصاصی غرفه های دانشکده ها در موزه، تفاهم نامه مشترک دو معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران، اهدای نشان قدمت و ... ارائه کرد و همکاری های بیشتر خیرین را خواستار شد.  
در ادامه هر یک از مدیران معاونت توسعه گزارشی از فعالیتهای خود را ارائه کردند و پیرامون وضعیت موزه، نیازها و برنامه های آتی، برنامه های اداره املاک، کارگاههای توانمندسازی مدیران ارشد و پیگیری مصوبات قبلی مدیران و ... بحث و تبادل نظر شد.
توضیح اینکه در پایان حاضران از  بخش های دیرین انسان شناسی، طب سنتی (مردم شناسی)، اسناد و کتب خطی پزشکی، تاریخ دندانپزشکی، تاریخ چشم پزشکی، دواخانه نظامی، اشیاء امانی سازمان میراث فرهنگی، نمایشگاه موقت پروفسور یحیی عدل، نمایشگاه موقت دکتر محمد قریب و قسمت های عمرانی و نیمه تمام موزه بازدید کردند.

 

  • گروه خبری : معاونت توسعه مديريت و برنامه ريزي منابع
  • کد خبر : 220608
سیده کاملیا داودزاده
تهیه کننده:

سیده کاملیا داودزاده

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *