• تاریخ انتشار : 1401/11/01 - 14:49
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 181
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نهمین جلسه کارگاه مجازی فناوری‌های نوین پزشکی با عنوان "سلامت از راه دور" برگزار شد

دکتر حاجی‌علی‌عسگری گفت: از بین بردن مرزها و فاصله‌ها و مهمتر از همه دسترسی به خدمات با کیفیت یکی از مزیت‌‌های بی رقیب سلامت از راه دور و پزشکی از راه دور است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، به همت مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ، نهمین جلسه کارگاه مجازی فناوری‌های نوین پزشکی با عنوان "سلامت از راه دور" برگزار شد.
در این کارگاه که سه شنبه 27 دی 1401 با حضور تعدادی از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه برگزار شد، دکتر فاطمه حاجی‌علی‌عسگری هیئت علمی گروه سلامت الکترونیک دانشکده پزشکی سخنان خود را با اشاره به فناوری‌‌های نوین شش فناوری اینترنت اشیا(IOI)، هوش مصنوعی(AI)، واقعیت مجازی(VR)، واقعیت افزوده(AR)، یادگیری ماشینی(Machine Learning) و بلاک چین(Block Chain) و نقش آن در سلامت از راه دور آغاز کرد: بیش از نیم قرن است که فناوری‌های دیجیتال سلامت دیجیتال فناوری‌های الکترونیک را با سلامت، مراقبت‌های بهداشتی، زندگی و جامعه ادغام می‌کند تا کارایی ارائه مراقبت‌های بهداشتی را افزایش داده و پزشکی دقیق‌تر شود. تا آنجا که امروز با کوچکترین دستگاه در اختیار همگان به اسم گوشی همراه و برنامه‌های موجود در آن می‌توان بسیاری از خدمات سلامت از راه دور را به سریع‌ترین و با کیفیت‌ترین شیوه دریافت کرد.
وی ضمن تعریفی از سلامت از راه دور آن را با پزشکی از راه دور مقایسه کرد و گفت: هر دو آنها با استفاده از فناوری‌های نوین خدمات خود را ارائه می‌دهند ولی سلامتی از راه دور خدمات آموزشی، مراقبتی و بهداشتی سلامت را می دهد و پزشکی از راه دور خدمات بالینی و درمانی را از راه دور ارائه می‌دهد. در حقیقت از بین بردن مرزها و فاصله‌ها و مهمتر از همه دسترسی به خدمات با کیفیت یکی از مزیت‌‌های بی رقیب سلامت از راه دور و پزشکی از راه دور است.
 دکتر حاجی‌علی‌عسگری سپس با ذکر مثالی از تجارب دانشکده پزشکی، توضیح مختصری در مورد هریک از فناوری‌های مذکور داد و افزود: بلاک چین با استفاده از رمزگذاری اطلاعات جمع شده در طول سالها امکان هرگونه دستکاری و یا از حذف آنها را برمی‌دارد و نقش بسیار مهمی در بین این فناوری‌ها ایفا می کند. از مجموعه این فناوری‌ها همانند لایه‌های مهمی در بستر خود با استفاده از ابزارهای مختص خود، متاورس (دنیای برتر) پدید می‌آید.
در پایان جلسه دکتر حاجی‌علی‌عسگری ضمن پاسخ به سؤالات حاضرین ادامه بحث را به جلسه آینده موکول کرد.
یاد آوری می‌ شود ادامه مباحث کارگاه‌های فناوری‌های‌نوین در پزشکی و مهندسی پزشکی روزهای سه‌شنبه از ساعت30/13 الی30/14 توسط گروه سلامت الکترونیک دانشکده پزشکی برگزار می‌شود.

  • گروه خبری : دفتر امور ایثارگران
  • کد خبر : 225026
حمیده شفاعی
تهیه کننده:

حمیده شفاعی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *