ولادت با سعادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان مبارک باد
حضرت علي(ع) فرمود: اي گروه جوانان! آبرو و شرف را با تربيت، و دين خود را با دانش حفظ كنيد.(نهج السعاده، ج7، ص 266)
بوي خوش نسيمي دلنواز از دور دست مي آيد. قنداقه اي از نور، در آغوش حسين(ع) است، و او مشتاق ديدار جدّ بزرگوارش، شايد محمّد(ص) باشد، در هيبت"علي اكبر"، ذرّات خاك، بوي خوش قدم هايت را به سماع در آمدند، و آن گاه كه پلك هاي كوچكت، دنيا را بر هم زد مردانگي از نگاه تو آغاز شد. آري! تو پلك مي گشايي تا روزها و شب ها بهانه اي داشته باشند براي آمد و رفت. و اما غيرت"علي(ع) "، در رگ هايت مي دود و رحمت "محمد(ص) "در رفتارت. عشق و عقل در تو به هم رسيده اند. هر تكان گاهواره ات، قلب زمان را مي لرزاند؛ و تو يك قدم به كربلا نزديك تر مي شوي. كربلا، ديري است قدم هايت را به انتظار نشسته است و ستون هاي خيام عشق تكيه بر گام هاي استواري و غيرت تو دارند، شنيده ام هيچ كس تيغي از غلاف بيرون نكشيد، گمان كردند رسول خدا(ص) به ميدان آمد؛ مگر نه اين كه تو شبيه ترين فرد به پيامبر اكرم(ص) بودي؟ صدايت، خاك را بارور كرد. آري صدايت، در كنگره افلاك پيچيد؛ «انا علي بن الحسين بن علي بن ابيطالب» و اين يعني عشق؛ يعني اصالت.
حضرت علي اكبر در يازدهم شعبان، سال 43 هجري قمري در مدينه منوره ديده به جهان گشود. پدر گرامي اش حضرت امام حسين(ع) و مادرش ليلي بنت ابي مره است. كلام شيرين، بيان روان، ادب بسيار در برابر پدر و مادر، اطاعت بي چون و چرا از مقام ولايت و دلدادگي به حقيقت، برگي ديگر از زندگاني زرين علي اكبر بود. اين ويژگيها چون با فروتني او همراه ميشد، نگاه تحسينآميز همگان را به دنبال داشت. گاهي كه اباعبدالله(ع) براي صوت قرآن جد عزيزش دلتنگ ميشد، به فرزندش ميفرمود: علي جان! برايم قرآن بخوان تا از آن لذت و بهره برم.
عصر جوانى فرصتي نيكو و نسيم رحمت است كه بايد به خوبى از آن بهره جست و با زيركى، ذكاوت و تيزبينى آن نعمت خداداد را پاس داشت.
احاديثي گهربار با موضوع جواني
حضرت محمد(ص) فرمود: محبوبترين خلايق نزد خداي عز و جل جوان نورسته ي خوش سيمايي است كه جواني و زيبايي خود را براي خدا و در راه خدا و در راه طاعت او بگذارد. خداوند رحمان به وجود چنين جواني بر فرشتگان مي نازد و مي فرمايد: اين است بنده ي راستين من.(كنز الاعمال، ج 43103)
حضرت محمد(ص) فرمود: برتري جواني كه در جواني خدا را عبادت مي كند بر پيري كه در بزرگسالي به عبادت مي پردازد، مانند برتري پيامبران الهي نسبت به ديگران است.(كنز الاعمال، ج 430059)
حضرت علي(ع) فرمود: اي گروه جوانان! آبرو و شرف را با تربيت، و دين خود را با دانش حفظ كنيد.(نهج السعاده، ج7، ص 266)
حضرت امام جعفر صادق(ع) فرمود: جوان مؤمني كه به قرائت قرآن مي پردازد، قرآن با گوشت و خونش در مي آميزد.( اصول كافي، ج4، ص 41)
نظر دهید