• تاریخ انتشار : 1395/10/25 - 09:17
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 562
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

به میزبانی کلینیک تخصصی دیابت پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم

کنفرانس علمی درمان با انسولین در بیماران دیابتی برگزار شد

کنفرانس علمی «درمان با انسولین در بیماران دیابتی» با تاکید بر نقش اساسي انسولین در کنترل قند خون بیماران دیابتی و افزایش مصرف انسولین به دلیل شيوع روز افزون ديابـت برگزار شد.

به گزارش پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم، در این سمینار یک روزه که 23 دی ماه سال جاری در محل کلینیک تخصصی دیابت و بیماری های متابولیک پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم برگزار شد، اساتید مختلف حوزه علوم غدد پژوهشگاه، مباحث مرتبط با انسولین تراپی را مطرح کرده و جدید ترین روش های درمان با انسولین را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
در این کنفرانس علمی، مباحث مرتبط با موضوعاتی همچون کنترل و درمان هیپرگلیسمی، اندیکاسیون های شروع انسولین، انسولین تراپی و SMBG و همچنین نکات لازم در خودمراقبتی بیماران تحت درمان با انسولین به سمع و نظر حاضرین رسید.
در ابتدای این سمینار، دکتر انسیه نسلی رئیس مرکز تحقیقات دیابت پژوهشگاه با بیان اینکه عوارض ناشي از انسولين مي تواند منجر به عدم كنترل مناسب قند خون و گاهي قطع مصرف توسـط بيمار شود، تصریح کرد: گاهی عوارض ناشي از انسولين مي تواند بسيار جدي و حتي تهديد كننده حيات باشد. بنابراین شـناخت روش های برخورد با اين عوارض نیز از اهميت بالايي برخوردار است.
مهندس شاهین طبری سرپرست گروه طراحی این سامانه، استفاده از پرونده الکترونیک را ابزاری موثر در دست درمانگران خواند و افزود: پرونده الکترونیک بیمار شامل تاریخچه بیماری ها، تاریخچه داروهای تجویز شده، تاریخچه آزمایشات در کنار امکان ارجاع و نسخه الکترونیک از جمله قابلیت هایی است که به صورت رایگان در اختیار پزشکان قرار می گیرد.
وی ویژگی های اصلی این سامانه را در اختیار داشتن داشبورد اطلاعاتی شامل سنجه های مختلف مطب و بیماران، برنامه ریزی موثر مطب و امنیت اطلاعات پزشکی معرفی کرد.
همچنین، در این کنفرانس علمی «پرونده الکترونیک دیابت» که با مشارکت پژوهشگاه و بخش خصوصی جهت ثبت الکترونیکی بیماران دیابت طراحی شده است، به پزشکان حاضر معرفی شد.
توضیح اینکه، سامانه پرونده الکترونیک دیابت (مداریو) در حال حاضر توسط درمانگراهای شاغل در کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی دیابت و بیماری های متابولیک وابسته به پژوهشگاه و همچنین پزشکان همکار در طرح صد مطب دیابتی به کار گرفته شده است که برآیند تجارب حاصله از اجرای آزمایشی سامانه به همراه ده ها به روز آوری و افزودن قابلیت های جدید به تهیه نسل دوم نرم افزار منتج شده است.

 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 65535
فیروزه  حاجی پور
تهیه کننده:

فیروزه حاجی پور