دکتر خدیجه میرزایی: مصرف میوه‌های رنگی باعث افزایش سیستم ایمنی می شوند و معجون سلامتی بدن هستند
مستند «افق سلامت در پساکرونا»

دکتر خدیجه میرزایی: مصرف میوه‌های رنگی باعث افزایش سیستم ایمنی می شوند و معجون سلامتی بدن هستند

دانشیار گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی در گفت وگو با مستندسازان «افق سلامت در پساکرونا» در دانشگاه گفت: افرادی که تغذیه مناسبی دارند، دچار اضافه وزن و کمبود وزن نمی شوند. افرادی که درصد چربی بدن آنها به اندازه کافی باشد از شرایط التهابی کمتری برخوردار هستند. افراد سالمند و خانم های باردار بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری هستند و به علتِ در خانه ماندن دچار سوء تغذیه دو وجهی می شوند، یعنی هم اضافه وزن پیدا می کنند و هم دچار کمبود ویتامینِ D می شوند. توصیه می کنیم که تنقلاتی را که ارزش غذاییِ بالایی ندارند را از سبد خانوار حذف، و به جای آن از سبزیجات تازه و میوه های تازه استفاده شود. مصرف مایعات و نوشیدنی های گرم مثل چای و انواع دم‌نوش‌ها می تواند سیستم ایمنی را در مقابل بیماری کرونا تقویت کند. حتما باید غذایی که مصرف می کنیم متعادل با نیاز های بدن و متناسب با شرایط کاری و جسمی ما باشد.

بازدید معاون درمان وزارت بهداشت از بخش‌های مختلف درمانی کرونا در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

بازدید معاون درمان وزارت بهداشت از بخش‌های مختلف درمانی کرونا در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت صبح روز پنج‌شنبه به‌صورت سرزده از تریاژ بیماران تنفسی، اورژانس مجزای این بیماران، درمانگاه‌های شبانه‌روزی و همچنین بخش‌های بستری اختصاصی بیماران کرونایی واقع در ساختمان عفونی، بخش‌های بستری جراحی 1 و 5 مجتمع بازدید کرد و از نزدیک در جریان چگونگی مدیریت بیماران کرونا و همچنین روند درمان آن‌ها قرار گرفت.