برای نخستین بار از طریق ویدیوکنفرانس
دیدار نوروزی مجازی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) برگزار شد
دکتر صادق نیت در آیین دیدار نوروزی هیئترئیسه با اعضای هیئتعلمی، دستیاران، کارورزان، پرستاران و کارکنان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، با ارائه گزارشی از عملکرد موفق مجتمع در سال گذشته، این موفقیت را مرهون تلاشهای شبانهروزی اساتید و کارکنان آن دانست.
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، در این مراسم دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) به همراه اعضای هیئترئیسه و تعدادی از اساتید گروههای مختلفت درمانی در سالن شورای ریاست حضور یافتند و از طریق ویدیوکنفرانس با اساتید و کارکنان این مجتمع ارتباط مجازی برقرار کردند.
چکیدهای از عملکرد سال گذشته مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) از زبان رئیس این مجتمع
دکتر صادق نیت، ضمن تبریک سال جدید به ارائه گزارشی از عملکرد سال گذشته مجتمع پرداخت و گفت: در سال 98 باوجود همه کمبودها و مشکلات مختلف همچون تحریمهای جدی که حوزه بهداشت و درمان کشور را نیز تحتالشعاع خود قرار داد و مشکلاتی همچون تورم که شدت آن طی سالیان گذشته کمسابقه بود، مواجه شدیم. ولی علیرغم همه این مشکلات که میتوانست باعث اختلال جدی در فعالیتهای مجتمع شود، توانستیم با اتخاذ تدابیر و ایجاد نظم مالی بدون آنکه کاهش خدمات داشته باشیم، سال گذشته را با موفقیت به پایان برسانیم.
وی با اشاره به تجهیز مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) به دستگاههایی همچون Pet Scan، رادیوتراپی، آنژیوگرافی قلب و عروق، ماموگرافی و سونوگرافی، این دستگاهها را دارای بالاترین سطح تکنولوژی در کشور و حتی در دنیا دانست و گفت: بازسازی، تأمین و بهروزرسانی تجهیزات ICU و اتاقهای عمل از دیگر نکات مثبتی است که در سال گذشته محقق شد.
دکتر صادق نیت، جذب خیرین و آغاز فعالیت انجمن خیریه مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) را از دیگر دستاوردهای این مجتمع در سال 98 خواند و گفت: با جذب خیرین، پروژه نیمهکاره انستیتوکانسر مجدداً راهاندازی شد که ان شاء الله تا دو سال آینده به بهرهبرداری میرسد. امیدواریم پروژه مهدی کلینیک نیز با حمایتهای خیرین تا مهر سال 99 راهاندازی شود.
وی ادامه داد: آغاز پروژه بازسازی آشپزخانه و مکانیزه کردن همه فرآیندهای آن، آغاز نصب سیستم سرمایش بیمارستان امام خمینی (ره) و انستیتو کانسر از اقدامات در دست اجرا است. همچنین تکمیل ساخت پارکینگ تا طبقه همکف و بهره برداری از بخش ویژه کارکنان (رز) از دیگر دستاوردهای سال گذشته بود.
کسب بالاترین رتبههای تخصصی و فوق تخصصی کشور توسط اساتید و دانشجویان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) از مواردی بود که دکتر صادق نیت از افتخارات این مجتمع دانست.
رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، با اشاره به وضعیت مطلوب دارو و تجهیزات در مجتمع، از زحمات مسئولین معاونت درمان و داروخانه 13 آبان در این رابطه تشکر کرد
بحران کرونا و حماسهآفرینی کارکنان و اساتید مجتمع در مقابله با آن
رئیس مجتمع به شیوع بیماری کرونا از اوایل اسفندماه اشاره کرد و افزود: در میان سه بیمارستان سینا، شریعتی و مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، قرار بود این مجتمع در اولویت آخر پذیرش بیماران مبتلابه کرونا باشد ولی به دلیل جایگاه و اقبال مردم به این مرکز و عدم امکان رد پذیرش آنها، از همان ساعات ابتدایی با خیل عظیم مراجعین روبرو شد.
دکتر صادق نیت بابیان اینکه در میان بیمارستانهای سه دانشگاه علوم پزشکی استان تهران، مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) پذیرای بیشترین مبتلایان به کرونا بوده است گفت: تاکنون این مجتمع در حدود 16 هزار مراجعهکننده و یک هزار و 600 مورد بستری از مبتلایان به کرونا داشته است. همچنین 100 تخت ICU به این بیماران اختصاص یافته است.
وی نحوه برخورد کارکنان و اساتید مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با معضل کرونا را حماسهآفرینی آنها در این روزها خواند و گفت: تمامی اساتید، پزشکان و کارکنان مجتمع چه در روزهای تعطیل و چه غیر تعطیل برای مواجهه با این بحران تمامقد ایستادند و سلامتی خود و خانوادههایشان را به مخاطره انداختند تا مردم ناامید ازاینجا بیرون نروند.
رئیس مجتمع، ایثارگری امروز کادر درمان را در مواجهه با کرونا قابلمقایسه با ایثارگری رزمندگان در جبهههای جنگ دانست و افزود: در ایثارگری پزشکان و کارکنان بیمارستان، نگرانی برای جان خانواده، مزید بر نگرانی بر جان خود شده است. این در حالی است که حضور داوطلبانه اساتید پیشکسوت، دستیاران، دانشجویان و کادر درمان در نوع خود بینظیر بوده و هست.
وی حضور همهجانبه خیرین از سطوح مختلف مردم جامعه را در کمک به کادر درمان برای مقابله با بحران کرونا را بسیار ارزشمند دانست و گفت: در میان این خیرین از زن سالخوردهای که ماسکهای دستساز خود را از یکی از شهرهای شمال کشور ارسال کرده بود تا خیرینی که مبلغ زیادی برای تأمین وسایل حفاظت فردی هزینه کرده بودند، به چشم میخورد که این موضوع برای کارکنان مایه دلگرمی بود.
مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، پیشگام در سیستم درمانی کشور
دکتر صادق نیت در ادامه سخنان خود، بر ضرورت الگو و ملاک عمل قرار دادن پیشکسوتان تأکید کرد و در کنار آن میدان دادن به جوانان را بهعنوان مدیران آینده امری ضروری خواند.
وی اولویت اصلی مجتمع را توجه بهسلامت کارکنان بهعنوان خط مقدم مبارزه با کرونا دانست و گفت: اگر به این امر توجه کافی نشود، خدمترسانی مطلوب نیز به بیماران انجام نمیشود.
دکتر صادق نیت با تبیین جایگاه والای مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) بهعنوان راهگشا، پیشگام و هدایتگر سیستم درمانی کشور، موقعیت این مجتمع را با حضور همهجانبه اساتید و کارکنان آن در همه بحرانها، بسیار فراتر از پیروی صرف از دستورالعملها معرفی کرد و در ادامه افزود: در بحران کرونا نیز توانستیم بهترین روشهای تشخیصی و درمانی را طراحی و در اختیار تمام کشور قرار دهیم.
مدیریت مطلوب بحران کرونا و تشکر از اساتید، دستیاران، مدیران، پرستاران و کارکنان حوزههای مختلف مجتمع
وی با اشاره به پیامد(Out Come) بسیار خوب بیماران مبتلابه کرونا در مجتمع گفت: این مجتمع با کمترین میزان مرگومیر بهترین خدمات را در این زمینه ارائه کرده است و این میسر نبود مگر با حضور منظم اساتید و پیشکسوتان در جلسات هرروزه کمیته بحرآنکه حتی در ایام عید نوروز هم برگزار میشد. در اینجا لازم میدانم از همه اعضا بهخصوص اساتید پیشکسوت که با شرکت در این کمیته به همفکری و اتخاذ بهترین تصمیمات برای مقابله با بحران کرونا میپرداختند، تشکر کنم.
دکتر صادق نیت ضمن تشکر از روسای بخشها، و سرپرستاران و تمامی کارکنان، عملکرد همه گروههای تخصصی بیمارستان ازجمله گروههای عفونی، طب اورژانس، بیهوشی، ریه، داخلی و تیم ICU را در مقابله با بحران کرونا قابلتقدیر دانست و در ادامه با اشاره به زحمات روسای بیمارستانها، مدیران معاونتهای آموزشی، پژوهشی و پشتیبانی، مدیریت مالی و همچنین تیم معاونت درمان، از تلاشهای روابط عمومی مجتمع برای مستندسازی صحنههای ناب این فداکاریهای شبانهروزی تشکر کرد.
وی بابیان اینکه راهاندازی کلینیک مجازی اقدامی بینظیر در کشور بود، از تلاشهای گروه IT مجتمع نیز در این زمینه تشکر کرد و افزود: برگزاری وبینارها کاری بینظیر است که دستاوردهای اساتید این مجتمع را با سایر بیمارستانها و حتی سایر کشورهای دنیا به اشتراک میگذارد.
بازگشت تدریجی بخشهای مجتمع به روال عادی در کنار خدمترسانی به بیماران مبتلابه کرونا
در ادامه، دکتر علامه معاون درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، با اشاره به افزایش بار مراجعات بیمارانی که مبتلابه کرونا نیستند و به دلایل بالینی دیگر به مجتمع مراجعه میکنند، گفت: بایستی بهتدریج فعالیتهای عادی بیمارستان با حفظ اصول و ایمنی کافی برای بیماران و پرسنل، در ارائه خدمات معمول از سر گرفته شود تا هم جوابگوی بیماران عادی باشیم و هم اینکه به بیماران مبتلابه کرونا خدمترسانی کنیم.
معاون درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) سربلندی و موفقیت این مجتمع در مواجهه با بحران کرونا را حاصل تلاشها و فعالیتهای جمعی همه کادر بیمارستان از فراگیران و اساتید تا پرستاران، بهیاران و نیروهای خدمات دانست و در ادامه از حمایتها و نظرات راهبردی دکتر صادق نیت در مدیریت این روند تشکر کرد.
ارائه بیش از 100 طرح تحقیقاتی مرتبط با کرونا در مجتمع
در بخشی دیگر از این مراسم، دکتر سید رضا رئیس کرمی معاون امور دانشگاهی مجتمع، گروههای عفونی، طب اورژانس، داخلی، بیهوشی و ریه را خط مقدم مبارزه با کرونا خواند و در ادامه از همه اساتیدی که در تریاژ بیماریهای تنفسی یاریرسان بودند، تشکر کرد.
وی بابیان اینکه اساتید و دستیاران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در حوزه پژوهش بیش از 100 طرح تحقیقاتی مرتبط با کرونا ارائه دادند گفت: اغلب طرحها از کیفیت خوبی برخوردار و در حد طرحهای ملی بود.
دکتر رئیس کرمی افزود: در شرایط حاضر که با بحران کرونا مواجه هستیم، نباید برنامههای عادی مجتمع همچون برنامههای آموزشی را ترک کنیم. در این میان امکان ایجاد فضای آموزش مجازی میسر شده است که با حضور حداقلی فراگیران امکانپذیر است.
توضیح اینکه در مراسم دیدوبازدید نوروزی، همهساله خانواده بزرگ مجتمع گرد هم میآمدند. امسال با توجه به همهگیری کرونا و ضرورت کاهش هرگونه تجمعی که باعث افزایش شیوع این بیماری میشود، مراسم دیدوبازدید نوروزی برای نخستین بار از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد. این مراسم از ساعت 11 پیش از ظهر روز شنبه ۱۶ فروردین 99 آغاز شد و یک ساعت به طول انجامید.
نظر دهید