• تاریخ انتشار : 1402/09/18 - 12:07
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 169
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دومین نشست مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر با دانشکده داروسازی

حمایت مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر از اصل توانمندسازی دانشجویان و اساتید مشاور

مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر از برگزاری یادواره شهدای دانشکده داروسازی قدرانی کرد و خواستار توجه بیشتر به برنامه حمایت وتقویت بنیه علمی درجهت کاهش مشکلات آموزشی دانشجویان شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر، دومین نشست مشترک دانشکده داروسازی و مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه در سال جاری با حضور دکتر محسن امینی رئیس و دکتر زهرا توفیقی معاون آموزش عمومی دانشکده، دکتر سیما صدرای عضو هیئت علمی  و رابط دانشکده داروسازی، دکتر احسان مقیمی و دکتر سیدرضا حسینی سده از مدیران دانشجویان شاهد و ایثارگر، سه شنبه 14 آذرماه 1402 در دانشکده داروسازی با هدف طرح برنامه های آتی و بررسی راهکارهای بهبود وضعیت آموزشی دانشجویان برگزار شد.
در آغاز جلسه دکتر مقیمی مشاور ایثارگران رئیس دانشگاه و مدیر دانشجویان شاهد و ایثارگر و مدیر امور ایثارگران دانشگاه، ضمن قدردانی از دانشکده داروسازی به جهت برگزاری یادواره شهدای دانشکده، هدف از راه اندازی کارگاه های متمرکز اساتید مشاور در سطح دانشگاه را، توانمندسازی اساتید در زمینه های مشاوره، روانشناختی و برقراری ارتباط با دانشجویان بالاخص دانشجویان جدیدالورود دانست و گفت با برنامه ریزی ها و ارزیابی های  صورت گرفته ، و اعلام آمادگی تعداد کثیری از اساتیدمشاور این کارگاه 3 ساعته ظرف یک ماه آینده بصورت حضوری و آنلاین در سطح کشوری با درنظر گرفتن امتیاز فرهنگی برای شرکت کنندگان برگزار خواهد شد.
در ادامه جلسه پس از بررسی و ریشه یابی برخی مشکلات آموزشی دانشجویان ، دکتر امینی پیشنهاد داد به منظور کاهش افت تحصیلی دانشجویان این رشته به خصوص در نیمسال های اولیه و چند نیمسال پایانی، در مرحله اول اغلب دروسی که دانشجویان در نیمسال های مذکور با مشکل روبرو هستند، شناسایی و با همکاری دستیارها ، دوره های اجباری برای کلیه دانشجویان اعم از شاهد و غیرشاهد برگذار شود.
در این راستا مدیریت دانشجویان شاهد وایثارگر نیزآمادگی خود را در زمینه تقبل بخشی از هزینه های برگزاری این دوره های تقویتی اعلام کرد.
در ادامه دکتر صدرای و توفیقی با اشاره به بالاتر بودن درصد دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشکده داروسازی نسبت به سایر دانشکده ها و همچنین ضریب بالای دانشجویان غیربومی و تأثیر این موضوع در آمار افت تحصیلی،  خواستار تعدیل این درصد از طریق سیاستگذاری های خاص مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر شدند.
در پایان دکتر حسینی سده معاون دانشجویی مدیریت دانشجویان شاهد وایثارگر، خاطرنشان کرد مشکل افت تحصیلی برخی از دانشجویان دانشکده داروسازی باید ریشه یابی و آسیب شناسی شود که نیازمند دریافت بازخورد سریع از وضعیت آموزشی دانشجویان از سوی دانشکده و برنامه ریزی عاجل این مدیریت در جهت پشتیبانی و برگزاری کلاس های تقویتی است.
وی در خصوص یادواره شهدای دانشکده ها پیشنهاداتی از جمله امکان برقراری ارتباط و تقدیر از خانواده های دانشجویان شهید و اختصاص فضایی از دانشکده جهت معرفی شهدای دانشکده را مطرح و از مسئولین دانشکده داروسازی که در اجرای این برنامه سالیانه با فضیلت پیش قدم بودند، تشکر و قدردانی کرد.

 

  • گروه خبری : دفتر امور ایثارگران
  • کد خبر : 253336
مریم خرّم
تهیه کننده:

مریم خرّم

تصاویر

تنظیمات قالب