• تاریخ انتشار : 1402/06/14 - 15:38
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 432
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

مدرسه تابستانه بین المللی طب ایرانی با برگزاری مراسم اختتامیه به پایان رسید

دکتر روجا رحیمی، رئیس دانشکده طب ایرانی برگزاری مدارس فصلی بین المللی به صورت هماهنگ بین دانشکده های مختلف دانشگاه علوم پزشکی تهران را اقدامی ارزشمند و کارآمد دانست.

اختتامیه مدرسه تابستانه بین المللی طب ایرانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، مراسم پایانی مدرسه تابستانه طب ایرانی روز 8 شهریورماه 1402 با حضور دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین الملل دانشگاه، دکتر روجا رحیمی، رئیس دانشکده طب ایرانی، دکتر آرمان زرگران، مدیر توسعه امور بین الملل دانشگاه، دکتر رودابه بهرام سلطانی، معاون بین الملل دانشکده طب ایرانی، اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشکده طب ایرانی که در تدریس این دوره مشارکت داشتند و دانشجویان شرکت کننده در این مدرسه در ساختمان احمدیه دانشکده طب ایرانی برگزار شد.   

در ابتدای این مراسم، دکتر آیتی ضمن قدردانی از تمامی برگزارکنندگان این مدرسه تابستانه، بر توجه به جنبه های فرهنگی، نظم و ترتیب و چگونگی اجرای مدارس فصلی، علاوه بر جنبه های علمی آن تأکید کرد و برگزاری این دوره یک هفته ای در دانشکده طب ایرانی را موفق دانست.

معاون بین الملل دانشگاه با اشاره به جامعیت تخصص ها و رشته های مختلف در تاریخ پزشکی ایران، به دانشجویان بین المللی حاضر در این مدرسه تابستانه نوید داد که در جایگاه یک پزشک در هر تخصصی می‌توانند از دانش طب ایرانی بهره ببرند.

دکتر آیتی در ادامه هدف از برگزاری این مدرسه تابستانه را نمایش قابلیت‌ها و ظرفیت های طب ایرانی به عنوان شاخه‌ای از علوم پزشکی با پیشینه‌ای بسیار قوی و شناخته شده دانست.

معاون بین‌الملل دانشگاه با آرزوی موفقیت برای دانشجویان شرکت‌کننده در این مدرسه، ابراز امیدواری کرد که تلاش های انجام شده برای هر چه بهتر برگزارشدن این دوره، تجربه ای خوب برای این دانشجویان رقم زده باشد.

در ادامه دکتر رحیمی با بیان این مطلب که این مدرسه تابستانه، پنجمین مدرسه فصلی بین المللی دانشکده طب ایرانی بوده است، این دوره را فرصت بسیار خوبی برای معرفی مکتب طب ایرانی به دانشجویان خارجی دانست و افزود:علاقه‌ و انگیزه دانشجویان شرکت کننده در این مدرسه تابستانه بسیار چشمگیر و ارزنده بود. در طی برگزاری این مدرسه تلاش کردیم دانشجویان را با تاریخچه طب ایرانی، رویکرد طب ایرانی به سلامتی و بیماری‌ها، مداخلات دارویی و غیردارویی در طب ایرانی و علوم دارویی از دیدگاه طب ایرانی آشنا کنیم. البته در این فرصت کوتاه توانستیم تنها بخشی از ظرفیت های این دانش را معرفی کنیم و بسیار خوشحال خواهیم شد که بتوانیم برای دانشجویان خارجی علاقه مند به فراگیری بیشتر این مکتب طبی، در آینده میزبان برگزاری دوره های بلندمدت بیشتری باشیم.

رئیس دانشکده طب ایرانی در ادامه از زحمات دکتر آیتی و دکتر زرگران در برگزاری این دوره قدردانی کرد و ایده برگزاری مدارس فصلی بین المللی به صورت هماهنگ بین دانشکده های مختلف دانشگاه علوم پزشکی تهران را بسیار ارزشمند و مفید دانست.

وی همچنین افزود: حمایت همه جانبه و هماهنگی اجرایی برنامه توسط معاونت بین الملل دانشگاه، فرصتی برای دانشکده ها فراهم کرد که فقط بر روی بخش علمی متمرکز شوند و با توان هرچه بیشتر، برنامه علمی کامل و جامع و جذابی را برای دانشجویان بین الملل ارائه دهند.

در ادامه مراسم، دانشجویان شرکت کننده در این مدرسه تابستانه هم نظرات خود را بیان کردند.

آنها با بیان این مطلب که پیش از این دوره اطلاعاتی درباره مکاتب طب سنتی و امکان کمک گرفتن از ترکیبات طبیعی برای درمان بیماری ها نداشتند، شرکت در این دوره را باعث ایجاد این نگاه جدید که مکاتب طب سنتی و مکمل به ویژه طب ایرانی تا چه میزان می تواند در بهبود وضعیت بیماران، کمک به کاهش علائم بیماری های مختلف و کاهش عوارض درمان های طب رایج کمک کننده باشد، دانستند.

این دانشجویان همچنین با تأکید بر اینکه از اساتید مدرس این دوره بسیار آموختند، ابراز تمایل کردند در دوره هایی که در آینده در دانشکده طب ایرانی برگزار خواهد شد شرکت کنند و تمایل خود را برای انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهش های علمی مشترک با اساتید دانشکده در زمینه طب ایرانی و درمان های طبیعی اعلام کردند.

در پایان این مراسم گواهی پایان دوره به دانشجویان خارجی اعطا شد و از اعضای هیأت علمی، دستیاران، کارشناسان و عوامل اجرایی برگزاری این مدرسه قدردانی شد.

  • گروه خبری : دانشکده طب ایرانی
  • کد خبر : 245707
خاطره  فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب