لیست اخبار صفحه :103
تامز برند: گفت و گوی دکتر باقر لاریجانی، رئیس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران در رادیو نمایشگاه نگاه به آینده
گرامیداشت 173 سال تجربه و 90 سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز برند: گفت و گوی دکتر باقر لاریجانی، رئیس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران در رادیو نمایشگاه نگاه به آینده

دکتر باقر لاریجانی، رئیس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مراسم گرامیداشت 173 سال تجربه و 90 سال افتخارآفرینی این دانشگاه، و در گفت و گو با رادیو نمایشگاه نگاه به آینده بر اهمیت برگزاری نمایشگاه‌ها و توجه به پژوهشگران، اساتید و دانشجویان برجسته تاکید کرد. به گفته دکتر لاریجانی، این اقدامات باعث توسعه زمینه‌های پژوهشی در دانشگاه می‌شود.

بازتاب مثبت فعالیت‌ها و دستاوردهای دانشگاه در مراسم 90-173
نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

بازتاب مثبت فعالیت‌ها و دستاوردهای دانشگاه در مراسم 90-173

دانشگاه علوم پزشکی تهران بار دیگر توانمندی‌های علمی و پژوهشی خود را در جشنواره رازی به نمایش گذاشت. دکتر سید رضا رئیس‌کرمی، رئیس دانشگاه، ضمن تبریک به پژوهشگران، بر اهمیت حمایت از تحقیقات علمی، تسریع در تخصیص بودجه‌های پژوهشی و تقویت ارتباط با صنعت تأکید کرد.

تامز جی سی(مراقبت سلامت): نامگذاری 3 مرکز خدمات جامع سلامت در حال احداث در مرکز بهداشت جنوب تهران به نام بزرگان حوزه بهداشت و یک شهید سلامت

تامز جی سی(مراقبت سلامت): نامگذاری 3 مرکز خدمات جامع سلامت در حال احداث در مرکز بهداشت جنوب تهران به نام بزرگان حوزه بهداشت و یک شهید سلامت

3 مرکز خدمات جامع سلامت خریداری شده و در حال بازسازی در مرکز بهداشت جنوب تهران به نام پروفسور حسین ملک افضلی، مرحوم پروفسور ابوالحسن ندیم و شهید مدافع سلامت دکتر مجید شریف نیا نامگذاری شد. دکتر ملک افضلی و همسر شهید سلامت از این اقدام مرکز بهداشت جنوب تهران ابراز خرسندی و قدردانی کردند.

تامزتاپ: دستاوردها و افتخارات حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامزتاپ: دستاوردها و افتخارات حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

روایتی از قهرمانان بی‌نام: جایی که علم و ایثار به هم پیوند می‌خورند! معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بیش از 320 واحد بهداشتی و 2300 نفر پرسنل و ارائه 15 میلیون خدمت بهداشتی در سال که مسئولیت سلامت 3 و نیم میلیون نفر از مردم ساکن در محرومترین نقاط استان تهران شامل شهرستانهای ری و اسلامشهر و جنوبی ترین مناطق شهر تهران را به عهده دارد، ایستاده بر شانه‌های تاریخ، برآمده از دل قدیمی‌ترین و بزرگترین دانشگاه علوم پزشکی کشور با پیشینه‌ای 173 ساله با همراهی دانشکده بهداشت نقشی بی‌بدیل در حفظ و ارتقای سلامت مردمان این سرزمین ایفا کرده است.

 دیدار سفیر کشور ژاپن و نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان با معاون بهداشت وزارت بهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران

دیدار سفیر کشور ژاپن و نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان با معاون بهداشت وزارت بهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران

تسوکادا تاماکی سفیر کشور ژاپن و یومیکو تاکاشیما ایشیکاوا، نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان و هیئت همراه با دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت و دکتر سید رضا رئیس کرمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در حاشیه کارگاه کشوری آموزش مدیریت داده‌های نرم افزار HIV در سالن دارالفنون ستاد مرکزی دانشگاه دیدار کردند.

تامز رس: طراحی چارچوب ارزیابی تاثیر سیاست ها بر عدالت در سلامت

تامز رس: طراحی چارچوب ارزیابی تاثیر سیاست ها بر عدالت در سلامت

در این برنامه از تامز رس دکتر عفت محمدی، استادیار سیاست گذاری در سلامت مرکز تحقیقات عدالت در سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، به بررسی طرح خود می پردازد. وی با بیان اینکه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، در مرکز تحقیقات عدالت در سلامت، مطالعه‌ای برای ارزیابی تأثیر سیاست‌های مختلف بر عدالت در سلامت را انجام دادند، افزود: این مطالعه منجر به طراحی ابزاری شد که پیش از اجرای سیاست‌ ها، اثرات آن‌ها بر سلامت و نابرابری‌های سلامت را ارزیابی می‌کند. این ابزار می‌تواند به سیاست‌گذاران در تدوین سیاست‌های عدالت‌محور کمک کند. همچنین افزود: این ابزار به سیاست‌گذاران کمک می‌کند تا اثرات منفی را کاهش داده و سیاست‌های عدالت‌ محور تدوین کنند.

نشست مشترک سرپرست شعبه جزیره کیش پردیس بین الملل دانشگاه  علوم پزشکی تهران و مدیرعامل و معاونان سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد

نشست مشترک سرپرست شعبه جزیره کیش پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیرعامل و معاونان سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد

در پی جلسه قبلی دکتر سید رضا رئیس کرمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با مهندس کبیری مدیر عامل منطقه آزاد کیش و توافق صورت گرفته برای افزایش سطح همکاری های طرفین، نشست مشترکی در حاشیه جلسه شورای عالی اداری کیش روز سه شنبه شانزدهم بهمن 1403 برگزار شد.

فراوانی سلول‌های کشنده طبیعی بیان کننده LAG3 در سلول‌های کشنده طبیعی در خون و مایع صفاقی زنان مبتلا به اندومتریوز

فراوانی سلول‌های کشنده طبیعی بیان کننده LAG3 در سلول‌های کشنده طبیعی در خون و مایع صفاقی زنان مبتلا به اندومتریوز

نشست خبری بررسی طرح تحقیقاتی «بررسی بیان مارکر سطحی LAG-3 در سلول‌های کشنده طبیعی خون و مایع صفاقی زنان مبتلا به اندومتریوز» در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

نقش کلیدی مدیریت شهری در بهبود سلامت جامعه
بررسی عملکرد شهرداری تهران در نشست دانشگاهیان علوم پزشکی تهران

نقش کلیدی مدیریت شهری در بهبود سلامت جامعه

در سومین نشست نقد و بررسی اساتید، مدیران و دانشجویان علوم پزشکی تهران، موضوع نقش مدیریت شهری در ارتقای سلامت جامعه و تأثیر تصمیمات شهرداری بر کیفیت زندگی شهروندان مورد بررسی قرار گرفت. در این نشست که با حضور دکتر سیدرضا رئیس‌کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر علیرضا زاکانی، شهردار تهران برگزار شد، بر ضرورت هم‌افزایی میان نظام سلامت و مدیریت شهری تأکید شد.