• تاریخ انتشار : 1400/11/10 - 08:35
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 375
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

از گزارش راه اندازی دانشگاه سبطین تا تعیین تکلیف ساختار گروه های بالینی در جلسه هیئت رئیسه دانشکده پزشکی

رئیس دانشکده پزشکی با تاکید بر چینش مناسب و تکمیل کادر علمی دانشکده پزشکی دانشگاه سبطین عراق، گفت: از آبان ماه سال آینده، اولین گروه دانشجویان پزشکی عراقی با کنکور امسال این کشور پذیرفته می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، جلسه هیئت رئیسه دانشکده پزشکی صبح روز 9 بهمن در سالن شورا برگزار شد، در ابتدای جلسه دکتر بیگ محمدی گزارشی از سفر به عراق و راه‌اندازی رسمی دانشگاه سبطین- شعبه بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلا ارائه کرد و گفت: این دانشگاه توسط عتبه امام حسین (ع) ساخته شده و در آینده نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد.
وی افزود: سه دانشکده پزشکی، توانبخشی، پرستاری و پیراپزشکی زیرمجموعه این دانشگاه هستند که در دوره های آموزش پزشکی عمومی، پرستاران و موارد مطرح فعالیت خواهند کرد. دوره های فلوشیپ، دوره های تکمیلی و کوتاه مدت پذیرش و آموزش دانشجویان نیز در دستور کار است. از آبان ماه سال آینده، گروه اول پزشکی که در کنکور امسال عراق پذیرفته می‌شوند تحصیل خود را آغاز خواهند کرد.
رئیس دانشکده پزشکی خاطر نشان کرد: تکمیل کادر هیات علمی و تامین مدرس در رشته پزشکی برعهده دانشکده پزشکی است و با توجه به تاثیر و نقش موفقیت دانشگاه در این حوزه در عرصه های بین المللی و گام های بعدی، باید با تدبیر پیش رفت.
دکتر کاشانی معاون آموزش  تحصیلات تکمیلی بحث سابقه ادغام گروه های آموزشی مشترک علوم پایه در دانشکده های دانشگاه را مطرح کرد و گفت: جدا شدن ژنتیک پزشکی از گروه پاتولوژی و ادغام گروه ژنتیک انسانی دانشکده بهداشت با گروه ژنتیک پزشکی در دانشکده پزشکی، جدا شدن دوره سم شناسی از گروه پزشکی قانونی و ادغام آن با گروه فارماکولوژی و انتقال اعضای علوم پایه دانشکده ها به گروه های مربوطه در دانشکده پزشکی در دهه 80 رخ داد و همچنین در زمان ادغام دانشگاه علوم پزشکی تهران و ایران، گروه قارچ شناسی و انگل شناسی از دانشکده پزشکی به بهداشت منتقل شدند.
در ادامه دکتر علی لباف در خصوص مصوبه نشست شورای آموزش پزشکی در خصوص اصلاح شرایط صدور مدرک فلوشیپ و فوق تخصص برای اساتیدی که در راه اندازی این دوره ها تاثیرگذار بودند توضیحاتی ارائه کرد و گفت: طبق این مصوبه و در صورت دارا بودن یک سری شرایط، امکان صدور مدرک برای این اساتید وجود خواهد داشت.
وی افزود: اساتید متقاضی می‌توانند درخواست خود را به معاونت آموزش تخصصی و فوق‌تخصصی دانشکده ارائه دهند، درخواست ها پس از بررسی در شورای آموزش تخصصی تقدیم ریاست دانشکده شده و در صورت تایید به هیئت ممیزه دانشگاه ارسال می شود.
دکتر لباف با طرح موضوع ساختار گروه های بالینی گفت: گروه ها بر اصلاح فرآیندهای حاضر جدی و مصر هستند و باید تبصره هایی به فراخور وضعیت گروه به شیوه نامه ساختار گروه های آموزشی بالینی الحاق کرد.
معاون آموزش تخصصی و فوق‌تخصصی دانشکده پزشکی پیشنهاد کرد: طرح ساختار گروه‌های بالینی و پیشنهاد ایجاد معاون درمان در ساختار گروه ها مجدد مورد بررسی قرار گیرد.
  • گروه خبری : دانشکده پزشکی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 206518
مینا  محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب