• تاریخ انتشار : 1403/02/17 - 11:02
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 91
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

رویداد سفر در فضای پزشکی: آسمان، ستاره‌ها و سلامتی ویژه برنامه ی هفته ی آموزش برگزار شد.

رویداد سفر در فضای پزشکی: آسمان، ستاره‌ها و سلامتی ویژه برنامه ی هفته ی آموزش در مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز پژوهش های علمی دانشجویان،  مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان و  مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته ی آموزش رویداد سفر در فضای پزشکی: آسمان، ستاره‌ها و سلامتی را یکشنبه 16 اردیبهشت ماه از ساعت 11 الی 19 در مرکز پژوهش های علمی دانشجویان برگزار کرد.

در بخشی از این برنامه شرکت کنندگان بوسیله تسکوپ ها به رصد خورشید پرداختند، در بخشی دیگر  شنونده‌ی سخنرانی‌های جذاب و آموزنده در زمینه‌ی نجوم، پزشکی و نقاط تلاقی این دو علم بودند و بازدید از غرفه ی زیست شناسی و آشنایی با تکنولوژی های آموزشی و نجوم نیز از دیگر بخش های این رویداد بود.

در حاشیه این رویداد در گفت و گویی دکتر مریم کرباسی، معاون مرکز پژوهش های علمی دانشجویان در خصوص هدف برگزاری این رویداد گفت:

اخیرا طی جلساتی که پیرامون برگزاری رویدادهای بین رشته ای و بین دانشگاهی داشتیم، با توجه به پیشنهاد یکی از اعضای فعال مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، آرمان اصغر پور که فارغ التحصیل رشته ی هوا فضا است، تصمیم بر این شد که تلاش کنیم تا اختلاف بین رشته ای را کمتر کنیم که این اتفاق را با برنامه ریزی برای رویداد بین رشته ای رصد و علوم پزشکی شروع کردیم.

 در دنیا رشته های علوم پزشکی با رویکرد فضا در دانشگاه ها تدریس می شود که به عنوان مثال رشته ی بیوشیمی فضایی، رشته داروسازی فضایی را می توان نام برد، ما برای اینکه این گفتمان در دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز اتفاق بیفتد و بتوانیم این فاصله ی میان رشته ای را پر کنیم در اولین تجربه رویداد "سفر در فضای پزشکی: آسمان، ستاره‌ها و سلامتی" را برنامه ریزی کردیم.

با توجه به  اینکه در کنگره هفته ی آموزش دانشگاه به سر می بریم  با برگزاری رویداد رصد و علوم پزشکی، تعدادی تلسکوپ حرفه ای برای رصد خورشید و بعد از ظهر برای رصد ماه در این برنامه در نظر گرفتیم، کنارش غرفه ی آشنایی با ابزارهای آموزشی فضا داریم و در این میان چند ارائه در خصوص رشته های بین رشته ای خواهیم داشت تا در این زمینه گفتمان بین دانشجوهایمان هم داشته باشیم.

این برنامه به صورت مشترک بین مرکز پژوهش های علمی دانشجویان و مرکز مطالعات و آموزش دانشگاه می باشد، هدف هم ایجاد فضای آموزشی جدید در یک رشته ی جدید انشالا در دانشگاه است و امیدواریم با حمایت هایی که از معاونت های محترم پژوهشی و آموزشی دانشگاه خواهیم داشت بتوانیم این گفتمان را بیشتر توسعه بدهیم .

آرمان اصغر پور،  فارغ التحصیل مهندسی هوا فضا از دانشگاه تهران  که از برگزار کنندگان  اصلی این رویداد بود، استقبال دانشجویان و افراد شرکت کننده خارج از دانشگاه را بیش از انتظار خواند و از رئیس و معاونان مرکز پژوهش های علمی دانشجویان بخاطر در اختیار قرار دادن این فضا و امکانات تشکر کرد.

اصغر پور علت انتخاب مرکز پژوهش های علمی دانشجویان را برای این رویداد، علاوه بر بنا و ساختمان خاص، داشتن تیم اجرایی قوی خواند و ابراز امیدواری کرد که با افزایش رویدادهای اینچنینی بتوان علاقمندان را به پژوهش های میان رشته ای سوق داد.

آرمان اصغر پور در ادامه گفت بگرزاری این رویداد بدون حمایت های بی دریغ موزه امید و جناب آقای رضا ماه منظر ممکن نبود.

در این رویداد یک تلسکوپ خورشیدی H-alpha – یک تلسکوپ 10 اینچی نیوتونی و یک تلسکوپ 8 ایننچی دابسونی در اختیار بازدیدکنندگان و دانشجویان قرار گرفت.

  • گروه خبری : مركز رشد استعدادهاي درخشان
  • کد خبر : 265007
کلمات کلیدی
مریم حیدری
تهیه کننده:

مریم حیدری

تصاویر

تنظیمات قالب