• تاریخ انتشار : 1398/12/05 - 11:27
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 471
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

گفت و گو با سیدمحمد موسوی برگزیده پنجمین جشنواره دانشجویی ابن سینا

سیدمحمد موسوی برگزیده بخش پژوهشی پنجمین جشنواره دانشجویی ابن سینا به دانشجویان توصیه کرد که از روز اول حیطه خودشان در هر زمینه ای که توانمندی لازم را دارند مشخص کنند و در دوران دانشجویی سعی کنند در رسیدن به اهداف تعیین شده تلاش کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، دانشگاه علوم پزشکی تهران به منظور حمایت و تشویق فعالیت‌های ارزشمند دانشجویان، ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا را با شعار دانشجو، نشاط، تعالی و آرمان‌گرایی 5 اسفند 98 برگزار خواهد کرد.
برای آشنایی بیشتر دانشجویان با این جشنواره، با برگزیدگان پنجمین دوره گفت و گو کردیم که در ادامه می‌خوانید:

لطفاً خودتان را معرفی کنید و بفرمایید در چه حیطه ای برگزیده شدید؟
سید محمد موسوی هستم، دانشجوی دکتری تخصصی علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران و سال گذشته در محور پژوهش و بعنوان دانشجوی کارشناسی ارشد برگزیده شدم.

برگزاری پنجمین جشنواره ابن سینا را چطور دیدید؟
برگزاری چنین جشنواره های دانشجویی با این وسعت مسلما سختی ها و مشکلات خاص خودش را دارد، اما در کل من تشکر می کنم از برگزارکنندگان جشنواره پارسال که زحمات زیادی کشیدند و بعنوان پیشنهاد سالن برگزاری مراسم اختتامیه کوچک بود و بهتر است این مراسم در سالن مرکزی دانشگاه برگزار شود.

آیا در دوره های قبلی هم در جشنواره شرکت کرده بودید؟ توضیح دهید؟
خیر، این اولین دوره بود که من در جشنواره شرکت می کردم.

چطور شد که با جشنواره دانشجویی ابن سینا آشنا و در آن شرکت کردید؟
در آذر ماه سال ۹۶ که چهارمین جشنواره برگزار شد، من اخبار مربوط را از سایت دانشگاه دنبال کردم و بسیار علاقه مند شدم که بتوانم سال بعد در جشنواره شرکت کنم. بحمدالله توانستم با تلاش بسیار رزومه مناسبی را برای شرکت در این رقابت تهیه کنم و امیدوار بودم تا شاید بتوانم جزو برگزیدگان قرار بگیرم.

احتمال می دادید که در این جشنواره برگزیده شوید؟ عوامل موفقیت خود را بیان کنید؟
خب حقیقتش با توجه به اینکه رزومه مناسبی را توانسته بودم تهیه کنم این احتمال را می دادم که جزو برگزیدگان قرار بگیرم، اما از طرفی کاهش تعداد برگزیدگان در این بخش نسبت به سال های گذشته و همچنین از آنجاییکه دانشگاه علوم پزشکی تهران از لحاظ پژوهشی دارای بالاترین رنک در سطح کشور است و برترین دانشجویان در این دانشگاه تحصیل می کنند، تردیدهایی در من وجود داشت. مسلما انجام پروژه های پژوهشی به تنهایی امکانپذیر نیست و نیازمند استفاده از دانش و تجربیات اساتید هر رشته ای است که من افتخار داشتم از راهنمایی های استاد ارزشمندم دکتر احمد اسماعیل زاده بعنوان استاد راهنما و همچنین دکتر شب بیدار در این راه بهره مند شوم. همچنین جا داره از دوستانم میلاجردی و ورکانه که با من همکاری داشتند کمال تشکر را داشته باشم.

چه پیشنهادی برای بهتر برگزار شدن جشنواره های دانشجویی ابن سینا دارید؟
روال فعلی برگزاری جشنواره که به تفکیک در بخش های مختلف انجام می شود شانس دیده شدن تلاش های دانشجویان را در این عرصه افزایش می دهد و امیدوارم این جشنواره در آینده هم تداوم داشته باشد.

چه توصیه ای برای سایر دانشجویان دانشگاه در خصوص جشنواره ابن سینا دارید؟
برگزاری این جشنواره در بزرگترین دانشگاه علوم پزشکی کشور این فرصت را در اختیار دانشجویان توانمند قرار می دهد که تلاش های آن ها دیده شود و بتوانند حداکثر استفاده را از دوران دانشجویی خود ببرند. توصیه من به دانشجویان علاقه مند این است که از روز اول حیطه خودشان را در هر زمینه ای که توانمندی لازم را دارند مشخص کنند و در دوران دانشجویی سعی کنند در رسیدن به اهداف تعیین شده تلاش کنند.

حرف آخر؟
امیدوارم برگزاری این جشنواره همواره ادامه داشته باشد و از زحمات همه برگزارکنندگان این جشنواره قدردانی می کنم.
از وقتی که در اختیار ما قرار دادید سپاسگزاریم.

  • گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
  • کد خبر : 151199
کامران محمدیان
تهیه کننده:

کامران محمدیان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب