• تاریخ انتشار : 1398/12/24 - 15:02
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1288
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

قدردان تلاش دستیاران در بحران کرونا باشیم

آخرین جلسه هیئت رئیسه دانشکده پزشکی در سال 98 برگزار شد

معاون آموزش پزشکی عمومی دانشکده پزشکی خبر داد: 60 درصد آموزش پزشکی عمومی در تعطیلی دانشگاه به علت شیوع کرونا به صورت مجازی ارائه می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، در آخرین نشست هیئت رئیسه دانشکده پزشکی در سال ۹۸ که صبح امروز شنبه ۲۴ اسفند در سالن شورای دانشکده برگزار شد، معاونین گزارش کوتاهی از اقدامات انجام شده در سالی که گذشت و برنامه‌های سال جدید ارائه کردند که البته بیشتر صحبت‌ها حول محور کرونا بود.
در ابتدا دکتر علی لباف معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی با اشاره به محدودیت‌های ایجاد شده در حوزه آموزش تخصصی بعد از شیوع کرونا در کشور گفت: با وجود نیمه تعطیل شدن برنامه‌های آموزشی، اقداماتی برای آموزش مجازی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: در حال حاضر و با توجه به افزایش مراجعه بیماران به بیمارستان‌ها و شیوع کرونا، بیمارستان‌ها از ظرفیت دستیاران برای مدیریت بحران موجود استفاده می‌کنند که همین امر موجب اعتراض برخی از دستیاران مبنی بر چرایی حضور و ارائه خدمات درمانی در بخش‌های غیر مرتبط با رشته تخصصی شان شده است.
دکتر لباف با اشاره به وجود دوگانگی و تناقض در برخورد با دستیاران گفت: مسئولین حوزه سلامت کشور باید به این تناقضات توجه داشته باشند چرا که در حال حاضر با توجه به تعطیل بودن دانشجویان، دستیاران در بیمارستان‌ها حضور داشته و به عنوان نیروی کار به ارائه خدمات درمانی مشغول هستند ولی مطابق با قانون کار اعم از بیمه و حقوق دریافتی با آنها برخورد نمی‌شود.
وی با بیان این که کمیته بحران دانشگاه‌ها باید مشکلات دستیاران را پیگیری کنند، خاطر نشان کرد: در صورت عدم چاره اندیشی برای حل این معضل با کاهش انگیزه در میان دستیاران مواجه خواهیم شد.
در ادامه دکتر فرشاد علامه مدیر دفتر توسعه و معاون درمان بیمارستان امام خمینی گفت: در شرایط فعلی تعداد زیادی از دستیاران رشته‌های غیر عفونی و داخلی برای حضور در بیمارستان و ارائه خدمات درمانی اعلام آمادگی کرده‌اندهمچنین غیر از دستیاران، تعدادی از دانشجویانی که مشغول به تحصیل یا افرادی که در مقاطع تخصص یا پزشکی عمومی فارغ التحصیل دانشگاه بودند نیز به ارائه خدمات مشغول هستند.
وی افزود: در کنار برخی ناملایماتی که وجود دارد، حضور مداوم دستیاران در درمان بحران کرونادر بیمارستان ها،   به مثابه الگوی رفتار حرفه‌ایاست و باید قدردان تلاش آنها بود.
دکتر آرش عکاظی معاون آموزش پزشکی عمومی دانشکده پزشکی گفت: بعد از شیوع کرونا و تعطیلی دانشگاه ها، آموزش مجازی با استفاده از سامانه نوید در دانشکده فعالیت خود را آغاز کرد و اساتید و گروه‌هاییکه در بازه زمانی اسفند و فروردین باید دروس خود را ارائه می‌کردند از طریق سامانه نوید اموزش خود را بارگذاری و ارائه کردند.
وی با بیان این که ۶۰ درصد دروس مجازی شده اند، تصریح کرد: درس‌هاییکه به صورت مجازی ارائه نشدند در طریق کلاس‌های اضافه و به صورت جبرانی پس از خاتمه بحران کرونا ارائه خواهند شد.
دکتر شاهین آخوندزاده معاون پژوهشی دانشکده پزشکی نیز از مجوز برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه به صورت مجازی خبر داد و گفت: مجوز برگزاری به صورت شفاهی به گروه‌ها اعلام و در چند گروه از جمله ارتوپدی و روانپزشکی برگزار شده است.
وی از تخصیص اعتبار و گرنت  پژوهشی برای طرح‌ های تحقیقاتی با موضوع بیماری کووید ۱۹ و ویروس کرونا خبر داد و گفت: طبق بودجه اختصاص یافته از سوی وزارت بهداشت به دانشگاه ها، محققان می‌ توانند طرح‌ های خود را در سامانه پژوهش‌ یار ثبت کنند این طرح‌ها در اسرع وقت موردبررسی و تصویب قرار خواهند گرفت.
دکتر آخوندزاده با بیان این که کرونا به عنوان یک بیماری نوظهور بستر مناسبی برای پژوهش است تا تجربیات بالینی خود را در اختیار دنیا قرار دهیم؛ گفت: برای جلوگیری از انتشار مقالات علمی با مستندات اشتباه، هر مقاله‌ایپیش از انتشار باید تاییدیه معاونت پژوهشی دانشگاه را داشته باشد.
دکتر ایرج کاشانی معاون آموزش تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی، با اشاره به برگزاری آزمون جامع در گروه اخلاق پزشکی گفت: پیش از این هفت گروه علوم پایه درخواست مجوز برگزاری آزمون جامع را داشتند که به علت  شرایط پیش آمده فقط در گروه اخلاق برگزار شد.
وی از رایزنی با دانشگاه برای ارائه پروپوزال پیش از شرکت در آزمون جامع خبر داد و گفت: دانشجویان تحصیلات تکمیلی می‌توانند پیش از شرکت در ازمون جامع پروپوزال خود را به گروه ارائه کنند اما ثبت آن منوط به شرکت و قبولی در آزمون جامع می‌باشد.
معاون آموزش تحصیلات تکمیلی ادامه داد: آموزش مجازی در گروه‌های علوم پایه از طریق سامانه نوید و اسکایپ در حال برگزاری است.
دکتر شهریار نفیسی رئیس دانشکده پزشکی ضمن تبریک فرارسیدن سال نو به همکاران دانشکده پزشکی در خصوص اقدامات انجام شده در دانشگاه برای مقابله با بحران کرونا توضیحاتی ارائه کرد و در پاسخ به مباحث مطرح شده توسط اعضای هیئت رئیسه، نیز نقطه نظرات خود را بیان نمود.
توضيح اينکه عکس یادگاری اعضای هیات رئیسه که به علت شیوع کرونا با رعایت فاصله ایمن در کنار یکدیگر قرار گرفتند، حسن ختام آخرین جلسه هیئت رئیسه دانشکده پزشکی در سال ۹۸ بود.
  • گروه خبری : دانشکده پزشکی,گروه خبری RSS,اخبار
  • کد خبر : 152275
مینا  محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *