• تاریخ انتشار : 1401/01/20 - 13:04
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 324
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انتشار مقاله اثر تعدیل‌کننده ایمنی پروتکل درمانی SINA 1.2 در موش‌های مبتلا به آسم در مجله Iranian Journal of Allergy Asthma and Immunology

پژوهشگران دانشکده طب ایرانی در مطالعه ای، اثر تعدیل‌کننده ایمنی پروتکل درمانی SINA 1.2 در مدل موش‌های مبتلا به آسم بررسی کردند.

انتشار مقاله اثر تعدیل‌کننده ایمنی پروتکل درمانی SINA 1.2 در موش‌های مبتلا به آسم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده طب ایرانی، این مقاله که منتج از پایان نامه دکتر رقیه فاریابی و به راهنمایی دکتر مهدی علیزاده و تیم همکاران است، به اثرات تعدیل‌ کننده ایمنی پروتکل درمانی SINA ۱.۲ مشتق از طب ایرانی در مدل موش‌ های مبتلا به آسم پرداخته است.
سینادرمانی یا SINA therapies مجموعه دستورالعمل‌هایی است که براساس مبانی طب ایرانی و منطبق با قواعد فیزیولوژی نوین گردش خون طراحی شده‌اند و بر توزیع یکنواخت خون در سراسر بدن از طریق باز کردن عروق، ترقیق خون و تقویت پمپ قلب تمرکز دارند. برخی از این دستورالعمل‌ها پیش‌تر توسط دانشکده‌ های مختلفی برای انواع بیماری‌ ها از جمله کبد چرب، دیابت غیر وابسته به انسولین، ترس و اضطراب، نوروپاتی، و پای دیابتی برای انجام کار تحقیقاتی مورد استقبال قرار گرفته است.
از آنجایی که طبق مبانی طب ایرانی تقویت گردش خون و قلب در بهبود بسیاری از بیماری‌های سایر اعضای بدن مؤثر است، در این مطالعه به تأثیر تقویت قلب و گردش خون بر اساس مبانی طب ایرانی بر بیماری آسم القائی در موش بالب-سی پرداخته شده است.
بر اساس نتایج حاصل شده از این مطالعه، به نظر می‌رسد درمان سینای مربوطه می‌تواند شدت آسم القایی در موش را از طریق تعدیل ایمنی سیتوکین‌های پیش التهابی و بهبود تغییرات آسیب شناختی، کاهش دهد.
در این مطالعه مشخص شده است که تجویز متوالی درمان‌های انتخابی در قالب یک دستورالعمل چیده شده مبتنی بر مبانی طب ایرانی (سکنجبین و سونا) بیشتر و متفاوت از تجویز انفرادی آنها در کاهش آثار آسم اثر داشته است.
همچنین تأثیر مثبت دستورالعمل طراحی شده براساس مبانی طب ایرانی، متفاوت از مکانیسم‌های شناخته شده رایج، می‌تواند تأییدی بر مفهوم قدرت شفابخشی ذاتی مورد تأکید در منابع طب ایرانی باشد که با تقویت نیروی درمانگر درونی (ازطریق تقویت قلب و خون رسانی) می‌توان بدون تجویز دارو به درمان برخی بیماری‌های اعضای دیگر بدن پرداخت.

  • گروه خبری : دانشکده طب ایرانی
  • کد خبر : 210511
خاطره  فهیمی
تهیه کننده:

خاطره فهیمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *