• تاریخ انتشار : 1400/02/02 - 15:38
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 537
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه کمیته مدیریت اطلاعات سلامت و فناوری اطلاعات بیمارستان فارابی

بررسی چالش‌ها و راهکارهای نسخه نویسی الکترونیکی در بیمارستان فارابی

اولین جلسه کمیته مدیریت اطلاعات سلامت و فناوری اطلاعات بیمارستان فارابی در سال 1400 با هدف بررسی گزارش کارشناسان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره آمار دریافتی از HIS این بیمارستان در تامین اطلاعات بیماران و چالش های موجود در مسیر الکترونیکی کردن نسخه ها، برگزار شد.

جلسه کمیته مدیریت اطلاعات سلامت و فناوری اطلاعات بیمارستان فارابی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، جلسه کمیته مدیریت اطلاعات سلامت و فناوری اطلاعات بیمارستان فارابی چهارشنبه اول اردیبهشت ۱۴۰۰ با حضور سعید مرادی، مدیر و فریده آژیر، مدیر پرستاری این مرکز به صورت مجازی در اسکای روم برگزار شد.
در این جلسه طاهره صادقی، مسئول واحد فناوری اطلاعات بیمارستان فارابی به نسخه پیچی و نسخه نویسی الکترونیک اشاره کرد و گفت: این طرح با کمک مدیریت و معاون درمان این مرکز به صورت پایلوت در درمانگاه‌های استرابیسم و مجرای اشکی اجرا و سپس آزمایش اولیه انجام شد. حال باید به این موضوع توجه کنیم که در کنار این نرم افزار، نیازمند سخت افزارهایی برای ثبت مراجعه‌ها و نسخه‌های بیماران هستیم.
وی همچنین گزارشی از عملیاتی شدن برخی از مصوبه‌های این کمیته ارائه و عنوان کرد: در راستای استحقاق سنجی سرپایی در پذیرش و درمانگاه‌ها بعد از جمع آوری نسخه‌ها در اسفند ماه، برای رفاه حال کاربران و با توجه به نیاز هر واحد، برگ‌هایی شبیه برگ‌های دفترچه بیمه برای آنان طراحی شد. همچنین امکان ثبت دارو برای بیمارانی که بعد از ترخیص دوباره به بخش مراجعه می‌کنند نیز از مواردی است که به تازگی اجرا شده است.
صادقی به ثبت صحیح موارد کووید-۱۹ نیز اشاره کرد و افزود: برای این منظور گروهی متشکل از واحد اورژانس، آمار و فناوری اطلاعات ایجاد شده که گزارش روزانه موارد کووید-۱۹ را ثبت می‌کنند. البته در این زمینه گاه با چالش‌هایی مواجه هستیم که برای ثبت آمار قطعی باید راهکارهایی برای آن‌ها بیاندیشیم.
بایگانی پرونده‌های مربوط به درمانکاه‌های عمومی بیمارستان فارابی موضوع دیگری بود که لیلا فیضی نیا، مسئول واحد مدیریت اطلاعات سلامت این مرکز بیان کرد و گفت: بیمارانی که به این درمانگاه‌ها مراجعه می‌کنند یا به درمانگاه‌های تخصصی ارجاع داده می‌شوند و یا در صورتی که بیمار مشکل خاصی نداشته و ترخیص می‌شوند، پرونده وی (کارت ۵۰) به مدت سه ماه بایگانی خواهد شد. ولی امکان نگهداری پرونده این بیماران برای مدت طولانی‌تر وجود ندارد. وی در ادامه پیشنهاد داد که از پرونده بیماران درمانگاه‌های عمومی پس از اسکن ذخیره شده تا در صورت نیاز تصویر پرونده به بیمار ارائه شود. .
مدیر بیمارستان فارابی در پایان این جلسه با جمع بندی مطالب گفته شده اظهار داشت: در گزارش بازدید کارشناسان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره آمار دریافتی از HIS بیمارستان در تامین اطلاعات بیماران، مواردی مطرح شده که برای انجام اقدامات اصلاحی مورد نیاز زمان مشخصی از طرف معاونت درمان به این موارد اختصاص داده شده است. به همین دلیل باید کارگروه‌هایی را با همکاری دفتر پرستاری، واحد آمار و واحد فناوری اطلاعات تشکیل دهیم تا مصوبه‌های موجود در این گزارش عملیاتی شود.
  • گروه خبری : بیمارستان فارابی
  • کد خبر : 172408
سید عباس  قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *