• تاریخ انتشار : 1399/06/24 - 07:43
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 494
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

تبادل نظر در مورد ایجاد قمر مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه در دانشکده پرستاری و مامایی در نشست مشترک دانشکده پرستاری و مامایی و رئیس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه

نشست مشترک دانشکده پرستاری و مامایی با رئیس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه با موضوع ایجاد قمر مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه در دانشکده پرستاری و مامایی یکشنبه 23 شهریور 1399 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی؛ دکتر آرزو راستی، سرپرست مرکز پژوهش‌های دانشجویی دانشکده و مدیر واحد تحقیق و توسعه در ابتدای جلسه پیشینه‌ای از فعالیت‌های کمیته ارتباط با صنعت و شکل گیری شرکت‌های دانش بنیان در دانشکده ارائه داد و گفت: بحث شرکت‌های دانش بنیان همزمان با بحث ارتباط با صنعت مطرح شد که یکی از جلسات به این شرکت‌ها و فرایند راه اندازی آنها اختصاص یافت. مراحل اخذ موافقت و شرکت سهامی خاص پیگیری شد و نهایتا تعدادی از اساتید ما علاقه مند شدند که کارهایشان را به این سمت پیش ببرند.
وی از تشکیل گروه‌هایی توسط اعضای هیات علمی دانشکده نیز خبر داد و گفت: سه گروه از اعضای هیات علمی ما موفق شدند موافقت اصولی شرکت‌های دانش بنیان را از ریاست کمیته ارتباط با صنعت دانشگاه دریافت کنند و یکی از این شرکت‌ها در حال حاضر در مرکز رشد فناوری سلامت مستقر شده است؛ دو شرکت دیگر با عناوین مراقبت‌های نوین پرستاری و مامایی و فناوری‌های نوین آموزشی نیز در جلسه گذشته مرکز رشد ایده‌هایشان مطرح شد.
وی با تاکید بر پتانسیل‌های موجود در  دانشکده پرستاری و مامایی گفت: دانشکده با وجود پتانسیل‌های فراوانی که دارد می‌تواند قمر مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه محسوب شود.
دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی، رئیس دانشکده پرستاری و مامایی در معرفی توانمندی‌ها و پتانسیل‌های موجود دانشکده گفت: دانشکده پرستاری و مامایی تهران در بین ۲۰۶ دانشکده پرستاری کشور رتبه اول را دارد؛ دانشکده ما در دو رشته دکتری پرستاری و بهداشت باروری و در مقطع دکتری تخصصی دانشجو دارد؛ حدود ۴۰۰ دانشجوی تحصیلات تکمیلی و حدود ۸۰۰ دانشجوی کارشناسی در دو رشته پرستاری و مامایی مشغول به تحصیل هستند.
وی ادامه داد: دانشکده ما از نظر شاخص H-Index هم ما دانشگاه برتر هستیم؛ این شاخص در دانشگاه ما 51  و در دانشگاه بعدی ۴۱ است.
رئیس دانشکده همچنین آماری از تعداد دانشجویان بین الملل دانشکده ارائه داد: ما ۵۲ دانشجوی بین الملل داریم و ۲۶ نفر تا الان فارغ التحصیل داشته ایم.
استقرار انجمن‌های علمی پرستاری در دانشکده نیز از دیگر امتیازات ذکر شده از سوی رئیس دانشکده بود: تعدادی از انجمن‌های علمی در دانشکده ما مستقر هستند. قدیمی‌ترین آنها که انجمن علمی پرستاری ایران و انجمن علمی پدیده شناسی است از ابتدا تا کنون در این دانشکده مستقر بوده است .
دکتر نیکبخت نصرآبادی گزارشی از شورای ارتباط با صنعت، ، واحد R& D در دانشکده و تصویب آیین نامه پایان نامه‌های محصول محور را ارایه داد و گفت: شورای ارتباط با صنعت دانشکده قرار دادهای تا ۲۰۰ میلیون تومان را اختیار عقد قرار دریافت کرده و همچنین امور داوری و رنکینگ و عقدقرارداد طرح‌های تحقیقاتی اساتید هم از سوی دانشگاه از ابتدای سال جاری به خود دانشکده واگذار شده است.
وی اخذ مجوز سه شرکت دانش بنیان در سال جاری را یکی از دلایل پیگیری ارتباط با مرکز رشد فناوری سلامت و بدل شدن به قمر این مرکز دانست.
دکتر اکبر عبدالهی اصل، رئیس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه نیز ضمن استقبال از تصمیم دانشکده برای بدل شدن به قمر مرکز رشد فناوری سلامت گفت: مرکز رشد فناوری یکی از ۵ مرکز رشد دانشگاه است؛ مراکز دیگر بیشتر متمرکز هستند و خودشان هم حمایت می‌کنند. در حوزه طب سنتی، دارویی امیرآباد، در حوزه آی تی و دندانپزشکی مراکزی را داریم. پنجمین مرکز هم موضوعش باز است؛ ما الان همه نوع تیمی را پذیرش کردیم و استراتژی که در یک سال اخیر داریم این است که از فضاها و امکاناتی که در دانشکده‌ها و مراکز علمی داخل دانشگاه وجود دارد استفاده کنیم و به صورت قمر آنها را در بیاوریم. تا الان هم دانشکده توانبخشی، مرکز تحقیقات علوم دارویی، مرکز تحقیقات علوم اعصاب و دانشکده فناوری‌های نوین بوده است.
وی استفاده از امکانات مالی و حقوقی مرکز رشد با استفاده از امکانات و اختیارات خود دانشکده‌ها را از مزایای قمر دانست و گفت: قمر گرفتن مراکز رشد هم جز آیین نامه ماست و تنها مرکز رشدی که دارد قمر می‌گیرد؛ ما هستیم.
رئیس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه شرکت شدن، گرفتن کد اقتصادی، بحث‌های مالیاتی و انجام مکاتبات برای دریافت مجوز را از جمله امتیازاتی دانست که مرکز رشد به قمرها می‌دهد.
در این جلسه در مورد شرایط و تعهدات ایجاد قمر در دانشکده پرستاری و مامایی و  نحوه عقد قراداد بحث و تبادل نظر شد و در بازدید محیطی طبقه فوقانی کتابخانه، معاونت دانشجویی و فرهنگی و فضای روبروی اداره آموزشبرای امکان استقرار قمر مرکز رشد مورد بازدید قرار گرفت.

 
  • گروه خبری : دانشکده پرستاری مامایی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 161427
شیما سادات  عطری
تهیه کننده:

شیما سادات عطری

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *