تامز جی سی (مراقبت سلامت): مرکز پیشگیری و سلامت دهان و دندان دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ با کیفیت و تعرفه مناسب دندانپزشکی

مرکز پیشگیری و سلامت دهان و دندان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه و دکتر رامین رحیم نیا، معاون توسعه دانشگاه در کوچه بهنام واقع در خیابان قدس افتتاح شد. دکتر رئیس کرمی گفت: رضایتمندی خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ارایه خدمات بهتر به مردم و در نتیجه افزایش رضایتمندی مراجعه کنندگان تاثیر بسزایی دارد. دکتر رحیم نیا هم گفت: این مرکز در مساحت بالغ بر 560 متر در چهار طبقه با 13 یونیت شامل 1 یونیت معاینه و 12 یونیت فعال، خدمات با کیفیت را به همکاران و دانشجویان و خانواده های محترم آنان ارایه می دهد. برای گرفتن نوبت به نشانی nobat724.tums.ac.ir مراجعه کنید.

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی